SARAYIN ALTIN KLOZETLERİ?
Yayınlanma :
17.08.2020 23:05
Güncelleme
: 17.08.2020 23:05
'Engin, ne diyorsun açıklayalım mı bunu, yine bizi boşa düşürmesin bu dümbüller'
'Açıklayın başkanım ya; bir şekilde kıvırırız nasılsa; bakın ben 'manda ve himaye' diye attım topu Atamıza, artık o düşünsün'
'Yav öyle diyorsun da sonra tazminnat mazminat; bu adam rahat durmuyor, mahkemeye gidiyor, elde avuçta kalmadı'
'Üzülmeyin başkanım, toplarız, millet hazır vermeye'
Bu bahsettikleri 'millet' bizim bildiğimiz millet değil; o Atam, cumhuriyet, çağdaş değerler falan diye peşlerine taktıkları neanderthal sürüsünden söz ediyorlar.
Şimdi Tayyip bey buna yine 2 milyonluk tazminat açmış. Diyesiymiş ki 'Erdoğan'ın yurt dışında nah bu kadar parası var' O da 'ispat etmeyen şerefsizdir' diye dayamış nah şu kadar davayı. Tam 2 milyon. Şimdi bunu söyledin mi elinde banka kaydı kuydu falan olacak di mi; nerdeee... Davayı kaybedince neanderthallerinin karşısına çıkıp 'Erdoğan maaşlı hakimleri ile beni tazminata mahkum ettirdi aslanlarım, haydi pamuk eller cebe' diyecek onlar da 'hu' diyecek bir ağızdan. Hemen cepte elde ne varsa çıkarıp, Özdil'e 2500 ü nasıl bayıldıysa ortaya koyacak. Yav bunun avukatları yok mu, onların eli armut mu topluyor demeyecek. Nasıl hala ayakkabı kutularının hayaliyle yatıp kalkıyorsa, bunun için de yatıp kalkmaya devam edecek.
Sarayla bunun şimdi ne ilgisi var di mi. Aslında bu hikayeler saraydan öncesine dayanır. Ama tepe noktası bu altın klozet hikayesidir. Yani hakkını teslim etmek gerekir muhteşem bir üfürmedir; neanderhaller nezdinde de istisnasız tutmuştur. Saray demişken saray dedikleri Buckingham ya da Elysee veya Kremlin sarayları değildir. Hele Amerikalıların White House yani beyaz bina, bizimse Beyaz Saray dediğimiz o ülkelerin devlet merkezi sayılan yapıları değildir.Dolmabahçe Sarayı bile değildir. Bizim Cumhurbaşkanlığı Külliyemizdir. Bütün bu sarayların devlet yöneticileri saraylara layıktır ama bizim cumhurbaşkanımız değildir. Daha doğrusu Tayyip bey değildir. Hele Kılıçdaroğlu Abdullah beyi bir seçtirsin onu orada kendi eliyle altın klozete pardon tahta oturtacak cülus töreni düzenletecektir. Bunda beis yoktur. Varsa yoksa sorun Erdoğan'dadır.
Şimdi bunun yalan ehilliği neresinde FETÖ den sufle al, bunu servis et, tazminat cezasını yiyince de 'Erdoğan'ın yargısı' masalına sarıl tazminatı da partililerine ya da İş Bankasına ödettir bunu bende olsam yaparım diyeceksiniz ama öyle değil. Bakın bu kadar pişkinlik bu kadar kıvırma ustalığı herkese nasip olmaz. Bu da bir Allah vergisidir. Hem bununla da bitmiyor bütün bunların üstüne kongrede ful çekiyorsun. Boş yok.
Bitirmeden şu klozetlerden biraz daha söz edeyim. Allah var ya çok merak etmekteyim. Eğer nasip kısmet olur da yolum saraya düşerse mutlaka kaşla göz arasında bakacağım. Hele bir de punduna getirip defi hacette bulunursam ulan bu fani dünyada altın klozete de ettim diye acayip mutlu olacağım. Ha bir de bu sarayda alaturka hela var mı yok mu onu merak etmekteyim. Varsa hela taşları altın mı değil mi onu da kontrol edeceğim. Eğer bulursam sizleri üzmem mutlaka rapor ederim. Hadi kalın sağlıcakla. Kendinize iyi bakın rüyanızda altın klozetler görmek nasip olsun hepinize.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: