HİÇ KAÇARI YOK YARGILANACAKLAR?
Yayınlanma :
29.09.2020 20:56
Güncelleme
: 29.09.2020 20:56
Bu kadar zaman geçmiş, madem ki suçluydular neden zamanında yargılanmadılar?
Bu dava siyasidir.
HDP ye operasyon yapılıyor.
Millet ittifakını yaralamak için yapılıyor.
Başka; işte bunlara benzer şeyler...
Ama o vahşet ve Vandallık yüzünden değil.
Siyasi mi? Elbette siyasi. 6-8 Ekim neydi mahalle kavgası mı? Yoksa tarla sınırı kavgası mı? Kavga mıydı sahi? Yoksa Maraş gibi, Madımak gibi 77 bir mayısı gibi gizli bir el tarafından örülmüş bir katliam hareketi mi? Az görülür bir zulüm; az görülür bir Uhud vahşiliği mi?
Yani ne oldu, 6 yıl geçti de zaman aşımına mı uğrayacaktı. Sokaklara, alan tutmaya çağıranlar sorumluktan mı kurtuldu. Bunlar suçsuz yere yatıyor, şeref madalyası takalım diyenler afalladı. Sahi 6-8 Ekimi kimler yaptı? Kimler vahşileri sokaklara çağırdı; kimler bunlara lojistik sağladı; kimler eline silah verdi; kimler yönlendirdi; kimler organize etti?
Bu soruların yanıtları aranacaktır. Bundan kaçış yok. Siyasi ha... Elbette siyasi. Ne ilgisi vardı Kobani'nin Türkiye ile? Üstelik Türkiye Kobani yaralılarını kendi hastanelerinde tedaviye alırken. Oradan DEAŞ'ın zulmünden kaçanları kabul edip kamplara yerleştirirken. Barzani güçlerine Kobani'ye yardıma gitsinler diye kendi topraklarından geçiş kolaylığı sağlarken.
Türkiye bunları yapmıyor da DEAS'a yardım ediyor yalanını kullanıp Vandalları sokağa dökenler elbette yargılanacak. Kendilerine yardıma gelen Barzani kuvvetlerine DEAŞ tehdidi geçince kötü davrananlar da. Bütün bunlara destek sağlayanlar da. İç savaşı kışkırtırmış da... İşte asıl iç savaş kışkırtıcılığı 6-8 Ekim kalkışmasıydı; Hendek kalkışmasıydı; 15 Temmuzdu.
15 Temmuzun hemen ertesinde DEAŞ'ın defterini düren Türkiye olmuştur. Bütün bunların arkasında o zamanki Obama yönetimi vardı. Şimdi 'seçilirsem muhalefetle el ele verip Erdoğan'ı devireceğim' diyen Joe Biden vardı. Siyasiymiş... Elbette siyasi. Maskeyi koluna taktın mahkemesi değil bu.
Daha durun. Bu vahşete ve işbirlikçiliğe çanak tutanlar da yargılanacak. Bunları masum kisvesine sokmaya çalışanlar da, 15 Temmuza tiyatro deyip FETÖ ye arka çıkanlar da. Hepsinin zamanı var. Mahkemelerde değilse bile vicdanlarda yargılanacaklar ve hak ettikleri cezaya çarptırılacaklar. Korkuları ve yaygaraları bundan...
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: