Kahraman Jandarma Astsubay Emre Polat Şehit Oldu
Ankara İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Polat, görevi başında şehit düştü.
Aranan bir şahsın yakalanmasına yönelik yürütülen operasyon sırasında görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Emre Polat, eğimli arazide yaşanan elim bir olay sonucu ağır yaralandı. Derhal hastaneye kaldırılan kahraman askerimiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Acı Haber Ailesine Verildi
Şehit Emre Polat’ın şahadet haberi, memleketi Sivas’taki baba ocağına ulaştı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan aile evine gelen yetkililer, acı haberi anne Gülsün ve baba İsmail Polat’a iletti. Gözyaşlarıyla karşılanan haberin ardından aile büyük bir üzüntü yaşarken, evin dört bir yanına Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve komşuları taziye için eve akın etti.
Tüm Türkiye’nin Yüreği Yandı
Şehadet haberi başta ailesi ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğdu. Şehidimiz için çeşitli platformlardan taziye mesajları yayımlandı.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kahraman şehidimiz Emre Polat’ın, vatan ve millet uğruna görevini ifa ederken yaşadığı elim kaza sonucu şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, makamı âli olsun.”
Şehidimizin cenazesinin, memleketi Sivas’ta düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.
Milletimizin başı sağ olsun.
Yorumlar
Kalan Karakter: