Tek liste halinde gidilen kongrede, üyelerinin güven oyunu alan mevcut Başkan Bülent Dik yeniden başkanlığa seçildi. Görev dağılımının da yapıldığı toplantıda birlik ve dayanışma mesajları verildi. Başkan Dik, “İnşallah Rabbimizin rızasını kazanmak ve güzel hizmetler yapmak için arkadaşlarımla tekrar hizmet yoluna koyulduk” dedi.
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Yönetim kurulunda şu isimler görev aldı: "Başkan Bülent Dik, Genel Sekreter Derya Savaş, Sayman Thomas Kerem Reisberg, Sosyal İşler Fatma Albakan, Proje Koordinatörü Hayriye Sarı, Kadın Kolları Nilüfer Şentürk, Basın Medya İsmail Akın." Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Seher Ediz, Yasemin Sözlü, Ahmet Doğan, Ebru Sağıroğlu, Rabiyye Doğancık, Alptekin Ekşi, Murat Albakan. Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Gürhan İnce, Nagihan Çelik, Fahrettin Çakar. Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Ahmet Baştan, Sibel İslam, Süleyman Çolakoğlu.
“HİZMET YOLUNA DEVAM EDİYORUZ”
Başkan Bülent Dik, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada dernek faaliyetlerine daha güçlü şekilde devam edeceklerini belirterek; “Hedefimiz ihtiyaç sahiplerine en doğru ve etkin şekilde ulaşmak. Rabbimizin rızasını kazanmak için gönülden gönüle hizmet anlayışını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR MESAJI
Bülent Dik ayrıca, derneğin çalışmalarını kamuoyuna duyuran basın mensuplarına teşekkür ederek; “Bu süreçte haberlerimizi yayınlayarak yanımızda olan LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan kardeşime ve Sakarya Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi S. Levent Bayri kardeşime derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: