Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 24. kuruluş yıl dönümü programında konuştu. AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda partililere hitap eden Erdoğan, yeni katılımlarla partinin daha da güçlendiğini vurguladı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert sözlerle yüklendi.
“AK PARTİ DÜNE GÖRE DAHA GÜÇLÜ”
Erdoğan, 14 Ağustos 2001’den bu yana milletin desteğiyle büyük bir eser ve hizmet seferberliği yürüttüklerini belirterek, “Kim ne derse desin AK Parti düne göre daha güçlüdür. Türkiye’de yeni bir dönemin kapıları aralandı” dedi.
Partiye yeni katılan belediye başkanlarına rozet takacağını söyleyen Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı’nın inşası mücadelesine destek olmak için aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor, hepsini muhabbetle bağrımıza basıyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖZGÜR ÖZEL’E TEPKİ
Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel’i sert sözlerle eleştiren Erdoğan, “AK Parti ailesinin yeni üyelerine saldıranlara ‘Hadi oradan’ diyorum. Kendi pisliklerini örtmek için utanmadan haysiyet cellatlığı yapıyorlar. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil hızla psikiyatrinin konusu haline gelmektedir” dedi.
“AK PARTİ BİR OKULDUR”
Partinin kadro yapısına da değinen Erdoğan, “AK Parti bir okul olmuştur. Kadrolarımızı sürekli yeniledik, gençleştirdik. Bizde emeklilik yoktur” sözleriyle partide tecrübe ve gençliğin birlikte değerlendirildiğini ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: