Ülke Postası Gazetesi’nin İstihbarat Müdürü, gazeteci ve siyasetçi kimliğiyle tanınan Mustafa Murat Karahan, dört günlük Paris programı kapsamında yurtdışı seyahati için Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Fransa’ya hareket etti.
Yolculuk öncesi kısa bir bilgilendirmede bulunan Karahan, tatil ve program süresince telefon aramalarına dönüş sağlayamayabileceğini ifade ederek, bu durumun yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti. Tüm dostlarına ve sevenlerine selam göndererek anlayışları için teşekkür etti.
Basın dünyasındaki tarafsız duruşu ve ilkeli haberciliğiyle tanınan Karahan, aynı zamanda siyasette de adından söz ettiren bir isim olarak dikkat çekiyor. Paris seyahati süresince kültürel ve siyasal temaslarda bulunması beklenen Karahan’ın, gözlemlerini ilerleyen günlerde kamuoyuyla paylaşması öngörülüyor
Esenboğa Havalimanı’ndan yapılan paylaşımda objektiflere yansıyan kare eşliğinde tüm takipçilerine selam gönderen Karahan, kısa bir aranın ardından yeniden çalışmalarına döneceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: