Dün 31 Mart Vakası bugün 17-25 Aralık . Dün AbdulhamitHan hedefti bugün Recep Tayyip Erdogan .
İsrailin kurulması için 2 şey şarttı
Yayınlanma :
28.11.2017 14:31
Güncelleme :
28.11.2017 14:31


1)Abdulhamitin tahttan indirilmesi gerekiyordu .
2)Osmanlının yıkılıp yerine dirayetsiz bir Türkiye Cumhuriyeti kurulması gerekiyordu .
Bunun ikisini de yaptılar . Abdulhamiti bir yargı darbesiyle uzaklaştırdılar Ardından Osmanlı parçalanıp dirayetsiz bir Türkiyeyi kurmaktı planları . Kısmen de başardılar .
Şimdi ise Arz-ı Mevud adı altında Büyük İsraili kurmak .
Bunu yapmaları içinse yine önünde iki engel var .
1)Recep Tayyip Erdoganı bir şekilde bertaraf etmek .
2)Türkiye Cumhuriyetinin yıkılması ve yok olması .
İşin hiç şakası yok .
AbdulhamitHana yapılan 31 Mart Vakasının ön ayakları olan yargı darbesinin bir benzerini Erdogana 17-25 Aralık ve Reza Zarrab üzerinden yapılması isteniyor .
Nasıl ki isyancıların şu veya bu gerekçeyle Yıldız Sarayın etrafına bir el topladıysa;aynı el yine şu ve bu gerekçeyle Beştepede Külliyenin etrafına toplamaya çalışıyor .
Şunu unutmayın .
Bizim bir daha lider devrilsin diye her haltı yedikten sonra pişman olup agıt yakanlara,şiir yazanlara tahammülümüz yok .
Bizim bir daha Sevrlere,Lozanlara da tahammülümüz yok .
Bizim bir daha 100 yıl esaret altında yaşamaya hiç niyetimiz yok .
Eger gözünüz yiyorsa Çanakkaleye bir daha gelin . Suriyeden bir daha gelin .
Abdulhamiti yıldız sarayın yanlızlaştırdıkları gibi biz seni yanlızlaştırmayacagız . Buna müsade etmeyecegiz .
Dün nasıl Hürriyet diye bagırıp zafer elde ettiklerini sanan Lale devri çocukları nasıl Osmanlıyı hür degilde esarete mahkum ettilerse .
Bugünde Adalet diye bagıranlar var . Fakat ülke kaderi bu devrin Lale Devri çocuklarına bırakılmayacak .
Çünkü çok bedel ödedik .
Yakup Erdem/Ülke Postası
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: