Ferizli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Yaz Güneşi Festivali, dördüncü gününde coşkulu anlara sahne oldu. İYİ Parti Ferizli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ata’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, alanı dolduran binlerce Ferizlili hemşehrisiyle birlikte doyasıya eğlendi.
Geceye damga vuran sahne performanslarıyla Hakan Okan ve Kont Adnan, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Festival alanından kareler, Ferizli’nin enerjisini ve birlikteliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Başkan Mehmet Ata, bu eşsiz atmosferi paylaşan herkese teşekkür ederek şunları söyledi:
“Ferizli’mizin coşkusunu ve enerjisini doruklara taşıyan değerli sanatçılarımıza ve alanı hınca hınç dolduran kıymetli hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”
Festivalde çekilen fotoğraflar, Ferizli’nin kültürel zenginliğini ve yaz neşesini gözler önüne seriyor.
Yaz Güneşi Festivali, birbirinden güzel sahne performansları ve unutulmaz anılarla dolu dolu devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: