Yeni Yüzyıl Partisi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Kamil Çimen’i Atadı
Yayınlanma :
04.06.2024 10:51
Güncelleme :
04.06.2024 10:51


Yeni Yüzyıl Partisi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Kamil Çimen’i Atadı
Yeni Yüzyıl Partisi, teşkilatlanma sürecine hız kesmeden devam ediyor. Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’ın imzasıyla yapılan atama ile Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’na Kamil Çimen getirildi.
Bu önemli atama, partinin yerel düzeydeki organizasyonlarını güçlendirme ve genişletme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor. Kamil Çimen’in yeni görevinde başarılı çalışmalar yürüterek partiye önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Yeni Yüzyıl Partisi, ülke genelinde benzer atamalarla teşkilat yapısını daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: