Eğer ABD, Türkiye'yi işgal ederse ne olur?

Erdoğan gibi bir lider olursa, sadece Pakistan değil, onun dışında en az 100 milyon Müslüman mücahit  Türkiye için savaşmaya gelir...

Eğer ABD, Türkiye'yi işgal ederse ne olur?
09 Ocak 2021 - 06:27
"AMERİKALI bir veri uzmanı ilginç bir araştırma yapıyor. "Eğer ABD, Türkiye'yi işgal ederse ne olur?" diye bir soru yöneltiyor.

İşte o araştırmaya gelen cevaplardan birini bana gönderdiler. Okuyunca hiç şaşırmadım.

Bakın Mohsin E. isimli Pakistanlı, Amerikalı veri toplama uzmanına nasıl cevap veriyor;

"Bir Pakistanlı olarak ABD benim ağabeyimin ülkesi Türkiye'yi işgalinde elbette tarafsız kalacak değiliz. Biz nükleer silahlara ve dünyanın en kalabalık ordularından birine sahip bir milletiz. Böyle bir durumda derhal kara ve hava kuvvetlerimizi, nükleer başlıklı araç ve birliklerimizi Türkiye'ye transfer etmeye başlayacağız. Dolayısı ile ABD geri çekilmek zorunda kalacaktır. Aksi halde bu işgal 3. Dünya Savaşı olacak ki bu en kötü senaryodur; ikinci derecede yan etkilere ve küresel riske sebep olacak. Hindistan, Pakistan'a saldıracak, Çin, Hindistan'a saldıracak, muhtemelen Rusya ve NATO da bu savaşa dahil olacak.
Bu durum ise kontrolden çıkacak ve dünyanın sonunu getirecek bir gelişmedir. İşte size ABD'nin Türkiye'yi işgalinde ödeyeceği bedel!"




Video Analiz; Alem-i Hakikat

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum