Sayın Toker, gelin Azerbaycan'a herşeyı kendi gözlerinizle görün?

İşi gücü Azerbaycan’ı aşağılamak; iyisine kötü demek olan AHCP`nin dışarıda bir sözcü gibisi var: Ganimer Zahid diye… Adamın ne olduğu, kimin için çalıştığı belli bile değil...

Sayın Toker, gelin Azerbaycan'a herşeyı kendi gözlerinizle görün?
03 Mayıs 2018 - 21:16 - Güncelleme: 03 Mayıs 2018 - 21:36

Özel Haber / Oktay Hacimusali Musayev / Ülke PostasıSayın Toker, gelin Azerbaycan'a herşeyı kendi gözlerinizle görün... Elçibey'e ihanet etmiş Ganimet Zahidlereyse inanmayınız

İşi gücü Azerbaycan’ı aşağılamak; iyisine kötü demek olan AHCP`nin dışarıda bir sözcü gibisi var: Ganimer Zahid diye… Adamın ne olduğu, kimin için çalıştığı belli bile değil. Aslında belli de: biz hani belli değilmiş gibi davranalım…

Diyelim bu ismi ilk kez duyuyoruz ve kimliğinden haberimiz dahi yok  Ama adamın paylaştıklarına bakmanız bile kafidir ki: neyin ne, kimin kim olduğunu hemen anlayıverelim. Ganimet Zahid türünden olanlar hep suyu kirletmek niteliğindedir, Parasını verenin karşisinda elpençe divandır.

Bunu bilmek için deha olmak gerekmiyor. Düşünsenize, Türkiye Azerbaycan ilişkileri tarihi süreçte hiç bugün olduğu kadar gelişmemiş ve ileri safhalara taşınmamıştır. Azerbaycan Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev 11 Nisan 2018 tarihinde muhteşem zafer kazanarak Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştirdi ve Türkiye Cumhurıyeti Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan da kismetse Haziran’da yapılacak erken seçimlerden sonra kazanacağı inşaaallah zaferden sonra ilk resmi ziyaretini Azerbaycan’a gerçekleştireceğini dile getirdi.

Tabii ki, birileri, özellikle tasması dişaridakı ağalarının elinde bulunan Ganimet Zahid de birhayli öfkelenmiş bu durumdan ve işbirlikçisi olduğu, yine onun da dışarıdakı ağalarının izniyle konuştuğunu sağır Sultan bile biliyor, LDP genel başkani Cem Toker’e bir haber uçurmuş, bu zatı – muhterem de haddini aşarak galetlerle dolu bir tvıt atmiş: Olmaz ama diyelim ki; Azerbaycan’da iki turlu CB seçimi var. 3 aday var. Mevcut CB Aliyev ve rakipleri Veliyev, ile Deliyev.. Olmaz ama diyelim ki, 2. tura Veliyev ile Deliyev kaldılar. 2 hafta sonra bu 2 adaylı yarışı kim mi kazanır? Aliyev.. Bu coğrafyada bu işler böyledir…” 

Efendiler; iş bu tveetiyle sayın Cem Toker başından çok ama çok büyük konuşmuş ve Azerbaycan halkını direk aşağılamış, sadece aşağılamakla da kalmamış, inceden ince guya kendi aklınca Türkiye’de yapılacak seçimleri de zan altına almıştır. Aslına bakılırsa, sayın Toker’in söyledikleri bir siyaset adamının ağzına hiç yakışmıyor ve sayın Toker’in şimdi söylediklerıyle daha birkaç sene önce söylediği cümleler hiç örtüşmüyor, Acaba kendisi değil miydi 2015”te "Milli iradeye saygı duymuyorum" diyen?!

Ne değişti de; LDP başkanı böyle ironiyle yaklaştı acaba Azerbaycan halkının seçimine?! Ve bu hakkı ona kim verdi acaba?

Ganimet Zahid’e para sağlayan yabancı fonlar ve vakıflarmı?!

Yoksa Avrupa’da Azerbaycan devletinin çıkarlarını hiçe sayan ve Türk adına bır kara leke diye tabir edebileceğimiz Turan Tv de mi onların yardımıyla kuruldu?!

Başkanı olduğu LDP’nın Onursal Başkanı Besim Tibuk darbe girişiminden bir süre önce verdiği bir röportajda “Fetullah Gülen’in iktidar olma isteği yok, Gülen Hareketi Türk tarihinin en başarılı hareketi”  demişti hatırlarsanız. Ganimet Zahid de ne hikmetse ismi FETÖ”cülerle anılan sitelerde yazılar yayınlıyor ve o siteler aracılığıyla Azerbaycan devletine, onun Cumhuraşkanı’na iftiralar yağdırıyor.

Cem Toker Türkiye genelinde katıldığı her seçimde aşağı yukarı % 0.35 oranında oy alıyorsa, böyle dalga geçercesine Azerbaycan Cumhurbaşkanı sayın İlham Aliyev’e verip veriştireceğine öncelikle kendi yırtıklarını yamasın bence. Bozacının şıracısı Ganimet Zahıd de lideri Ali Kerimli’nin ihanetlerinden bir bahsetsin öncelikle. Başka birisinden bahsetmiyorum: efendim: Azerbaycan”ın mıllı Azatlık hareketinin lıderi rahmetli Ebülfeyz Elçibey’e. 

Belki de Türkiye’deki yıllardır bunların yalanlarına kanan çoğu kimse bilmez ama efendim bu Ganimet Zahidler; Alı Kerimliler 90’lı yıllarda liderlerine ihanet etmiş kimselerdir. Şimdi gittikleri heryerde “Elçibey”, “Elçibey” diye yakınmalarına aldanmayınız, bunların kendi gazetelerinde Azadlık’ta Elçibey’in aleyhınde yazılmış çok yazılar var. Bilenler bilir bunu… Şimdi Ganimet Zahid küstahça Azerbaycan seçmenini aşağılayan Cem Toker’in bu tveetini pohpohluyorsa, dönsün Azerbaycan’da sayın İlham Aliyev’in karşısında durma cesaretini dahi kendisinde bulamayan başkanı Ali Kerimli’nin yaptıklarına ya da yapmadıklarına bir bakıversin. 

Bir zamanlar genel yayın yönetmeni olduğu gazetede yazdıklarına bir göz atıversin.
Tarih öyle bir şey ki, efendim, hiç bir şeyi unutmaz ve zamanı geldiğinde gözler önüne serir. Ganimet beyden ricamız, bir zahmet Cem beye anlatsın ki, Azerbaycan bağımsızlıktan sonra yapılan seçimlerde Veliyev’e, Deliyev’e değil de, Aliyev’e oy vermiştir. Ve bu ülkede asla ve asla Azerbaycan’dan dışarı çıkınca hemen Azerbaycan’ı karalamak için uğraşan muhalefetin, kendi öz vatanını bir oturum izni almak için heşeyi göze alan kalitesiz insanların söyledikleri gibi sahtekarlık olmamıştır. Ben davet ediyorum sayın Cem Toker’i Azerbaycan seçmeninin kime oy verdiğini kendi gözleriyle görmek için bir Azerbaycan ziyareti gerçekleştirsin. O zaman Ali’nin, Veli’nin ve Deli’nin kim olduğunu kendisi görecektir ve bir daha rica ve minnetle(hatta emir vakii) böyle tveetler atmayacağından eminim. Hem de adım gibi…

Özel Haber / Oktay Hacimusali Musayev / Ülke Postası


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum