Güle güle Tosun paşa.?

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun, hem Beşiktaş'ın, hemde Türk Futbolu'nun rekor transfer ücreti ile ünlü İngiliz Kulübü Everton'a transfer oldu...

Güle güle Tosun paşa.?
05 Ocak 2018 - 16:30

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Cenk Tosun, hem Beşiktaş'ın, hemde Türk Futbolu'nun rekor transfer ücreti ile ünlü İngiliz kulübü Everton'a transfer oldu...

Cenk Tosun, Beşiktaş Kulübüne 28 milyon euro para kazandırarak gitti.

Hani Mustafa Kemal Atatürk der ya "Ben, sporcu'nun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" Bu tanımlama'nın tamamı Cenk Tosun'da var, Allah, yolunu ve bahtını açık eylesin, Profesyonelce! işleri iyi bilirim, Cenk Tosun, isteseydi, Beşiktaş'a bu parayı kazandırmadanda giderdi, kulüpte sorun yaratır, sürekli sakatlık numarası yapar, el altından menajeri vasıtasıyla Kulüp arar, kulüp Yönetimine "Lanet olsun" dedirterek, çok cüz-i paralarla da transfer olabilirdi.

Cenk Tosun, bunların hiçbirini yapmadı, her şeyi kulüp yönetimine bıraktı, transferinde yönetimin elini güçlendirdi, yönetim'de kor'a kor pazarlık yaparak, alacağı bedel'in tavan rakamını aldı.

Geçen yıl Cenk için hangi rakamlar telaffuz ediliyordu?

12 milyon beşyüz bin euro, Şenol Güneş, bu transfere karşı çıktı dedi ki "önümüzdeki yıl Beşiktaş Şampiyonlar liginde oynayacak, göster kendini, Daha yüksek bedelle ve daha yüksek yıllık ücretle transfer ol" Profesyonel anlayış budur işte.

Hem Beşiktaş Yönetimini, hem Şenol Hocamızı ve hemde Futbolcumuz Cenk Tosun'u kutluyorum, yıldız futbolcular, birde şunu yaparlar, tabii ki namuslu ve dürüst olanlar, Futbol hayatları'nın bitme aşamasında kendisini yıldız yapan takımına vefa borcunu ödemek için çok cüz'i bedelle gelir, eski takımlarında bir iki yıl oynarlar ve futbol'a orada veda ederler, Cenk Tosun kardeşim, Beşiktaş'ın kapısı, sana ardına kadar açıktır, .ne zaman istersen, gönül kapısı sana açık.

Bahtın, Şansın, Talihin, Yolun açık olsun, Güzel evlat.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum