Fatih Terim İlk sanıv'ından Tam not aldı?

Fatih Terimle ilk sınavına çıkan Galatasaray Göztepe'yi 3-1 gibi net bir skorla geçti...

Fatih Terim İlk sanıv'ından Tam not aldı?
24 Aralık 2017 - 21:02 - Güncelleme: 24 Aralık 2017 - 21:33

Fatih Terimle ilk sınavını göztepe karşısında veren galatasaray izleyiciden tam not aldı. maç başında 0-1 yenik duruma düşen galatasaray kısa sürede toparlanarak maçı lehine Skor olarak 3-1 çevirmeyi başardı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 35 yaparken ligin ilk yarısını ikinci tamamladı. Göztepe ise 30 puanda kalarak 6. sırayı elde etti.

Gol dakikaları;

Dakika,9 Göztepe Jahovic penaltıdan topu ağlara göndererek Göztepe'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Dakika, 20 Galatasaray Rodriguez'in golüyle beraberliği yakaladı. Ceza yayı üzerinde Gomis'le verkaça giren Rodriguez bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Dakika, 53 Galatasaray, Yasin Öztekin'in harika kafa golüyle 2-1 öne geçti. Feghouli'nin sağ kanattan ortasına penaltı noktası üzerinde çok iyi yükselen Yasin Öztekin topu kaleci Beto'nun uzanamayacağı noktaya yolladı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Dakika, 70 Galatasaray Maicon'un serbest vuruştan attığı harika golle 3-1 öne geçti. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Maicon çok sert bir vuruşla topu 90 diye tabir edilen noktaya yolladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum