Cangılda bir ceylan !  

Politika söz konusu olunca dürüstlük gerçekçilik ve duygusallık ortadan kalkar denilse de, benim için tamamı ve fazlası da halen bire bir geçerli hasletlerdir...

Cangılda bir ceylan !  

Politika söz konusu olunca dürüstlük gerçekçilik ve duygusallık ortadan kalkar denilse de, benim için tamamı ve fazlası da halen bire bir geçerli hasletlerdir...

09 Mayıs 2021 - 02:33 - Güncelleme: 10 Mayıs 2021 - 22:02
TİP'den (Türkiye İşçi Partisi'nden) gelenlerin harekettnn gelenlerden farklı bir akibeti olmamıştır. Tümüyle iyi niyetle gelen gerçekten iyi niyetli olan bu insanlardan Gönül Dinçer, Şeyda Talu, Erdal Talu, Zülfü Dicleli ve Erhan Gömüç'ü bu kürsüye davet ediyorum. Bildiklerinizi mezara götürmenizin bir yararı yoktur. 
Ömrümüze mal olan bu dönem her haliyle ortaya serilmelidir. Bu harekete katılmış insanların gerçeği bilmesinde çok yarar vardır ve haklarıdır.
PKK nasıl ayakları baş yapmışsa Partizan kliği aynısını yapmıştır.
İstanbul'da, Ankıara'da İzmir, Antep, Diyarbakır, Urfa, Bursa ve diğer şehirlerdeki o dönemin kadrolarına bakın bir, tamamı kimdir nereden gelmişlerdir bir sergileyin. 76 Atılımı denilen şeyin ne olduğunu anlarsınız. 
PKK,Marxizm, Leninizm'la başlayıp, kendi dışındaki tüm Kürt hareketlerini kesip biçtikten sonra, Kürt gençlerini ABD'nin paralı askerleri yapmakta karar kılmıştır.
TKP kürküne bürünmüş partizan kliği ise İmamoğlu'na biat etmek, PKK'ya kıyam durmaktan öteye gidememiştir.
Tamamıyla da türkiye hareketinden çıkmış tertemiz hareketleri ceylanların sırtlanların gadrine uğramış bir hali pürmlali vardır. . Bir miras yedi gibi yetişmiş bu kadroları, kimini tasfiye ederek, kimini ajan ilan ederekkimini muhalefet yaptı diye polise ihbar ederek, harekrtte altta olanı üste getirip kariyerist duygularını kaşıyarak, Geçmişişmizle övünülecek tek şey bıtakmamıştır bunlar ve geleceğimizi adeta ateşe vermişlerdir.
Şimdiye kadar anlattıklarım yurt içi şişirilmiş balonlardır. Daha Yurt dışına da geleceğiz.
Sahi, Konya konferansı nerede yapılmiştı.
Bunlar tepeden tırnağa yalan olmuşlar yahu ...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<