DAVUTOĞLU' nun 2028 hayalleri ; 6 Partiyle başaramadığı Cumhurbaşkanlığına adaymış.

Ahmet DAVUTOĞLU' 6 Partiyle başaramadığı Cumhurbaşkanlığı seçimini Saadetleşen Gelecek Partisi ile Kendisi 2028' de aday olacağım derken Kurmuş olduğu Gelecek Partisinin Kurucu üyelerinin başta olmak üzere bir çok üyesinin 2023 Genel seçimler' de istifa ederken ve 2023 Genel seçimler' de Oy oranı bile belli olmayan Davutoğlu 2024 Yerel seçimlerde'de Oy oranını belirleyemeyeceği düşünülürse. Davutoğlu 2028 Cumhurbaşkanı Adayı olması durumunda hangi seçmenle Seçime girip Cumhurbaşkanı olacağını düşünüyordur sizce.. Soksa? Vefa alacağı Kılıçdaroğlu' ndan kendisine destek sözümü var.? Öyle bile olduğunu düşünürsek 10. Milletvekilini kendisine kıyak yapan CHP' nin taban seçmenine' mi güveniyor dur ??

DAVUTOĞLU' nun 2028 hayalleri ; 6 Partiyle başaramadığı Cumhurbaşkanlığına adaymış.
10 Aralık 2023 - 20:17 - Güncelleme: 10 Aralık 2023 - 21:51


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 2028'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önümüzdeki seçimlerde aday olacağını duyurarak, “İlk seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağım.” dedi.14 Mayıs'taki genel seçimlerde Davutoğlu, altılı masada yer almış ve CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklemişti. Davutoğlu'nun liderliğini yaptığı Gelecek Partisi ise seçimlere CHP logosunun altında girmişti.
10 Milletvekilini Gelecek Partisine kıyak geçen CHP' O" On Milletvekilini'de Saadet Partisine bağışlamasıyla. Gelecek Partisinin Logosu altında Hangi Milletvekilleri vardır.

Partisi 2023 genel seçimlerine CHP listelerinden seçime girmiş ve CHP listelerinden Gelecek Partisi için 19 kişilik yer ayrılmıştı. Seçimlerin ardından Davutoğlu'nun partisinden 10 kişi milletvekili olmuştu.
"CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAĞIM"
Davutoğlu, son açıklamasında önümüzdeki seçimlerde aday olacağını duyurarak, “İlk seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağım.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum