Büyük TÜRKİYE'nin Küçük Adamları ile C Ligine Düştük

Futboldan anlamayan TFF başkanı ve zavallı bir teknik direktörün koca ülke takımını küme düşürmesi çokta zor olmadı. Milli takım İsveç'e evinde yenildi.

Büyük TÜRKİYE'nin Küçük Adamları ile C Ligine Düştük
17 Kasım 2018 - 21:33 - Güncelleme: 17 Kasım 2018 - 22:41

A milli takımımız Fatih Terim den sonra bir skandala imza attı. Skandal dedikte değilde nedir. 80 milyon 810 bin nüfuslu ülke ile 9,982,709 olan bir ülke karşılaşıyor yeniliyorsunuz. Tabii ki nüfus ile futbol kıyaslanamaz amma küçük adamlar ile yönetilen bir milli takım tam bir skandaldır. Aldığımız 0/1 lik sonuçla milli takım b liginden c ligine düştü. İsveç'in golü 71 dakikada penaltıdan Granqvisten geldi. Konya da oynanan maçlarda yenilmeyen Milli takım ilk yenilgisini aldı.

2018 Dünya kupası elemelerinde bir ışık vermeyen 73 yaşındaki bir adama gelecek vaadeden Türk gençlerini verip ikide bir yabancı oyuncu sayısına takarsa o milli takıma, ülkeye ve futbola yabancı birini getirmek akıl tutulmasıdır eyyy Y.Demirören. Türk Futboluna ne verdiğini Beşiktaş JK ye bıraktıklarından "200 milyon euro borç ve Finansal FairPlay cezası" dan biliriz kendi kariyerini TFF başkanlığına çıkarıp gitti. 

C ligine Düşürdün Defol Git Lucescu

Umarım sürekli hatalı kararlar veren Y.Demirören, ekürisini kapı dışarı eder. Ülkeye verecek hiç bir şeyin olmayan zavallı Luce git ülkene emekliliğin tadını çıkar. Milli Takımın başına yerli milli teknik direktör istiyoruz. Fazla yazacak bir şey yok milli takımda Cengiz Ünder dışında pek ışık veren futbolcu yok gibi. Hakan Çalhanoğlu ise Gümüşhanespor da oynayabilecek seviyede gözüktü. Kalecimiz ise 1. ligde oynar gibi. Ülkenin en iyi kalecisi gibi görünen Mert'i ilerleyen zamanlarda alabileceğini söyleyen Luce, acaba sen o günleri görebilecek misin? Yaptığı açıklamada "sol bek değişikliğinin taktiksel değildi" dedi. Vahh vah !!! 


Son sözüm GO HOME lucescu!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum