Biz Böyleyiz filmi oyuncuları kim, konusu ne? Biz Böyleyiz nerede çekildi?

Biz Böyleyiz filminin 17 Eylül’de TV’de yer alması filmin detaylarını gündeme getirdi. Peki, Biz Böyleyiz filmi oyuncuları kim, konusu ne? Biz Böyleyiz nerede çekildi? İşte filmin oyuncu kadrosu, konusu ve çekim yeri ilgili detaylar...

Biz Böyleyiz filmi oyuncuları kim, konusu ne? Biz Böyleyiz nerede çekildi?
17 Eylül 2021 - 21:05
Caner Özyurtlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Biz Böyleyiz filmi bu akşam izleyicilerle buluşuyor. Birçok isim filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Biz Böyleyiz filmi, yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşının yeniden yollarının kesişme hikayesini anlatıyor.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?


2019 yılında çekilen ve vizyona giren Biz Böyleyiz filmi İzmir'de çekilmiştir. Filmin çekimleri Çeşme'nin Ildır Köyü'nde gerçekleştirilmiştir. Bazı kaynaklara göre ise Biz Böyleyiz filminin çekimleri İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirildi.

BİZ BÖYLEYİZ FİLMİ KONUSU


Yıllardır görüşmeyen bir grup çocukluk arkadaşı, onları büyüten Nezihe'nin rahatsızlanması üzerine onun yanında olmak için İzmir'de yeniden bir araya gelir. Film; çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin (Hümeyra) rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir'deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

BİZ BÖYLEYİZ OYUNCULARI


Berrak Tüzünataç - Emre Engin Öztürk - Gökçe Şebnem Bozoklu - Dolunay Özge Özpirinçci - Efsun Meriç Aral - Beril Boran Kuzum - Emrah Hümeyra - Nezihe  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum