Zeytin Dalı Harekatı Afrin Operasyonu?

Biz Ortadoğu'ya Emperyalistler Gibi Petrol İçin Gelmedik, Zeytin Dalı Operasyonuyla Tarihin Tekerrürüne Memur Kılındık...

Zeytin Dalı Harekatı Afrin Operasyonu?
21 Ocak 2018 - 01:19 - Güncelleme: 21 Ocak 2018 - 01:51

Biz Ortadoğu'ya Emperyalistler Gibi Petrol İçin Gelmedik

Zeytin Dalı Operasyonuyla Tarihin Tekerrürüne Memur Kılındık

Nitekim Biz Fatih'in, Selahaddin Eyyubi'nin Ordusu Misali Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın Mihmandarlığı'nda Adaleti İhya, Huzur ve Sükunu İnşa, Barış ve Kardeşliğimizi Tahkim Kılmaya, Dosta Güven Verip, Düşmana Korku Salmaya, Terörün Kökünü Kazımaya Geldik.

Gayemiz; Mazlumun Gönül Evini Yıkmak Değil, Zalimin Ciğerini Sökmek; Mazlumu Zalime Karşı Emin Eylemektir.

Tarihi günler yaşıyoruz ve biz buna kısaca "Osmanlı tokadı" diyoruz!

Davul-zurna çalarak değil, kös vurarak gittik. Gümbür gümbür tepelerine bindik. O "süper güç" ABD, acz içinde seyrediyor. Asıl tokadı kendisi yediği için hala toparlanabilmiş değil.

Çok, çoookk büyük bir gelişmedir bu!

Bu tokat, aynı zamanda 15 Temmuz'un da bir cevabıdır. Türkiye'nin küresel emperyalizme karşı şahlanışıdır. Güçlü bir şekilde "yeter artık" diye dünyaya verdiği güçlü bir mesajdır.

Fetö, "Hava Kuvvetlerini bitirdi", "Devlet aklı nerede?" Ülkede pilot kalmadı" diyip devletimiz aleyhine kara propaganda yapan şerefsizlere "TSK" ders veriyor..

"Türkiye Cumhuriyeti'nde Devlet Ordudur, sahibi ise Milettir.."

Hainler herşeyi bekliyordu da aynı anda 72 uçağın tepelerine bineceğini hiç beklemiyordu.. Ordumuza tarihin en büyük operasyonları çekilmesine rağmen güçlenerek çıkan bir TSK! Böyle bir devlet refleksinin dünyada eşi benzeri yok..

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum