YENİDE REFAH PARTİSİ'NİN GİRESUN'DA ÜYE SKANDALI

YENİDE REFAH PARTİSİ'NİN GİRESUN'DA ÜYE SKANDALI
07 Şubat 2024 - 00:53 - Güncelleme: 07 Şubat 2024 - 01:03

Yeniden Refah Partisi  Giresun'da üye Skandalı

Bahadır ALEMDAROĞLU

Yerel seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Bütün siyasi partiler Giresun'u ileriye götürecek projelerini vatandaşa anlatmak üzere yoğun çaba gösteriyor. Bu çalışmaların en garip ve mantıksız olanına ise Yeniden Refah Partisi'nde rastladık. Geçtiğimiz gün zatıma ulaşan bir bilgiye göre, zaten Genç Türkiye Partisi Genel Başkanı olan Ali ALEMDAROĞLU ile ailesinden iki kişinin daha Yeniden Refah Partisi Giresun Merkez Teşkilat Üyesi olarak kayıt ettirildiği anlaşıldı. Konuyla ilgili görüşlerini, "2023 yılının Kasım ayında Genç Türkiye Partisi'ni kurarak Türk siyasetine atıldık. Bu sahnedeki bütün bileşenleri az çok tanıyor ve biliyoruz. Şuan yaşadığımız olay, garipliklerle dolu bir olay. Şahsımın zaten kurucu bir üyeliği varken.




Yeniden Refah Partisi'ne üye yapılması, akla mantığa sığmayan bir şey. Ortaya emek koyarak, vatandaşlarla münasebet içinde olarak oy kazanmak yerine, üye sayılarını bu çirkin vasıtayla arttırma eğiliminde olanları esefle kınıyorum. Şahsımın üyeliği konusundaki belgeleri muhabirinize vermiş bulunmaktayım. Sakini olduğum Çıtlakkale Mahallesi'ndeki bütün vatandaşların E-devlet üzerinden siyasi parti üyeliklerini sorgulamalarını rica ediyorum. Siyaset, ehil ve namuslu kişilerin işidir. Seviyeli yapıldığı takdirde bizim de hoşgörümüz bakidir." şeklinde belirtti.

Bu hususta yerel seçim çalışmalarının devam ettiği ilimizde oy toplama işlemlerinin nasıl yollarla devam ettirildiğini halkımıza göstermek istedik. Saygılarımla.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum