YENİ UMUT PARTİSİ' KURULUŞ SEBEBİ

YENİ UMUT PARTİSİ' NEDEN KURULDU ? Şöyle bir ülke haline bakalım GÜZEL OLAN ŞEYLER VAR ama kötü giden şeylerde var . Daha fazla detaya girmemeye çalışsamda bir konuya değinecem görünen oki tek beyinle ülke yönetilmiyor ülkede denetim mekanizması tamamen yandaşlık düzeniyle çalışmaya başladı çünkü ÜLKE İKİYE BÖLÜNMÜŞ DURUMDA Ya tarafsın YADA BERTARAF. Diyor YENİ UMUT PARTİSİ' Kurucu başkan vekili Sn.Beytullah DEMİRCİOĞLU' Aynı zamanda bu, ÜLKE' nin yeni beyinlere ihtiyacı olduğunu söylüyor.

YENİ UMUT PARTİSİ' KURULUŞ SEBEBİ
27 Kasım 2021 - 18:42 - Güncelleme: 27 Kasım 2021 - 20:55
 YENİ UMUT PARTİSİ NEDEN  KURULDU ?                                                              
Şöyle bir ülke haline bakalım GÜZEL OLAN ŞEYLER VAR ama kötü  giden  şeylerde var daha fazla detaya girmemeye çalışsamda bir  konuya değinecem görünen oki tek  beyinle  ülke  yönetilmiyor'

 Ülkede denetim mekanizması tamamen yandaşlık düzeniyle çalışmaya başladı çünkü ÜLKE İKİYE BÖLÜNMÜŞ  DURUMDA' Ya tarafsın YADA  BERTARAF Diğer kesime  bakıyorsun BUNLARIN KARŞISINDA ŞEYTAN OLSA BİLE ONA OY  VERİRİM diyecek kadar bunalmış.

BUNUN ADI İSYANDIR ülkede kayırmacılık okadar hatsafhadaki buda diğer  insanların hakkına  tecavüz  edildiği için isyan  edecek  duruma getirdi YANİ SAĞDA BİR PROBLEM VAR.

Şimdi SOLA BAKALIM MAALESEFKİ İSTANBUL SEÇİMLERİNDE CANLI YAŞADIK' HDP' YE TAVİZ  VERMEK  ZORUNDA KALDIĞI İÇİN BELEDİYENİN İÇİNE  KADAR GİRDİLER Düşünelimki aynı  durumda hühümet kurduklarını.

 HDP MUTLAKA BAKANLIK isteyecek Kİ VERMEK ZORUNDA buda CİDDİ BİR SORUN BU milletin evladını alıp dağa çıkaran bir zihniyete bakanlık VERMEK EN BÜYÜK HAİNLİK  Yani insanlar  BİR  ÇIKMAZIN  İÇİNDE AŞAĞI TÜKÜRSEN SAKAL YUKARI TÜKÜRSEN BIYIK  MİSALİ ve burda birilerinin ayağa kalkıp öncülük yapması gerekiyor.

 BU VATAN NE İNADI UĞRUNA HALKINA ZULMEDENLERİN NEDE İNADI UĞRUNA HAİNLİK  PEŞİNDE OLANLARIN  Eline bırakılamayacak kadar KUTSAL BİR  VATANDIR.

 EVET ARTIK  BİRİLERİNİN AYAĞA KALKMASI GEREKİYORDU  BİZ KALKTIK ADINIDA'   YENİ UMUT KOYDUK. 
ŞANINIDA VATAN  NEFERLERİ' EĞER BU ÜLKEYİ  SAĞDI SOLDU KAVGALARI GİBİ İNSANLARI İKİYE BÖLMEYE ÇALIŞANLARA KARŞI BİZDE VARIZ DEDİK. 

ÜLKESİNİ VATANINI SEVEN TÜRKÜM DİYE  BAĞIRIRKEN YERİ GÖĞÜ İNLETECEK OLAN  HER TÜRK  EVLADINIDA BEKLİYORUZ ...........  BİZ ...AYAĞA .... KALKTIK ...SIRA ...SİZDE....... Ayrıca BU ÜLKENİN GENÇ BEYİNLERİ İHTİYACI' İDDİASINDA.
YENİ UMUT PARTİSİ' Kurucu başkan vekili Sn. Beytullah DEMİRCİOĞLU ' Aynı zamanda bu, ÜLKE ' nin yeni beyinlere ihtiyacı olduğunun söylüyor.

Yazar. Beytullah DEMİRCİOĞLU 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum