Türkiye'nin Otomobili ''TOGG'' Hakkında Bilmek istediğiniz her şey?

''TOGG'' Muhteşem bir programla Tanıtımını yaptı, yaptığı tanıtımda sadece dış görsellerini gördük, peki Yerli otomobilimiz hakkında bilmediğimiz daha neler var..

Türkiye'nin Otomobili ''TOGG'' Hakkında Bilmek istediğiniz her şey?
29 Aralık 2019 - 03:04 - Güncelleme: 01 Ocak 2020 - 16:39
Geçtiğimiz günlerde Yerli OTOMOBİLİMİZ Tanıtıldı, bu tanıtımda bizler sadece ekranlarda bizlere gösterildiği kadarını görebildik. Arka planda yerli otomobilimizin özelliklerini ve Güvenliği hakkında bilgi verilmedi.
Şimdi bizler Yerli Otomobilimizin Güvenliği ve Özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Yerli Otomobilin pil ve Güvenlik İncelemesi



İncelemede izlediğiniz gibi Tanıtım Programında gösterildiği gibi Otomobilimiz okadar da basit değilmiş, Güvenliğimiz için hemen hemen herşey düşünülmüş, Daha çok mesafe alına bilmesi içinde pil ömrü uzatılmış.
Şimdi gelelim otomobilimizin yaşantımıza yansıyacağı en önemli özelliklerine. 

Yerli Otomobilin Bilinmeyen Özellikleri




Yerli otomobilimiz neredeyse hayatımızın her alanında var olacak gibi görünüyor. tamamen internete bağlı olacak olan otomobilimiz hayatımızın her alanında olacak. Evlilik yıl dönümünden çiçekciye kadar, yakıtımızın bizi ne kadar mesafeye götüreceğini, bizlere gideceğimiz yere yol haritasını çıkaracağını ve aracımızda her zaman bir asistanımızın olacağını gösteriyor. bizlere sadece yolculuğun keyfini sürmek kalıyor.
Yerli Eletrikli Otomobilimizin diğer özellikleri 

Yerli otomobilin prototipi nerede üretildi?


''TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, geçtiğimiz gün yapılan tanıtımın ardından yerli otomobilin prototipinin nerede üretildiğini CNN TÜRK’te Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e anlattı. Peki, yerli otomobil nerede üretildi? Yerli otomobil üretim fabrikası nerede kurulacak? İşte, merak edilen detaylar…
Yerli otomobilin süreciyle ilgili detaylar merakla araştırılıyor. En çok araştırılanlar arasında ise yerli otomobilin üretim süreci yer alıyor. CNN TÜRK’te bugün ekrana gelen Hakan Çelik’in Hafta Sonu programına konuk olan TEOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, merak edilenleri yanıtladı.
Karakaş yerli otomobilin nerede üretildiğiyle ilgili şunları söyledi:
Biz bunları Pininfarina ile beraber İtalya'da ürettik. Yeni kurulan bir şirketiz. Böyle bir imkanımız yok. Bundan sonra ihtiyacımız olmayacaktır. Fabrika üretimi ile prototip üretimi hakkında fark var. 2 tonun biraz altında bir ağırlığa sahip. İçindeki fonksiyonlar prototip aşamasında. Belki 150 tane daha araç üreteceğiz. Yaz-kış testleri, çarpışma testleri birçok test olacaktır.''

TOGG NEDEN SUV?

Türkiye'nin Otomobili TOGG Final


YERLİ OTOMOBİL'İN ÖN SİPARİŞ FİYATI NE KADAR?


Webtekno'nun haberine göre, hesap, fabrika kurulduktan sonra oluşturulacak. Yapılan açıklamada TOBB bünyesinde toplanacak ön ödeme paralarının, fabrika için gerekli olan yatırımın bir kısmını karşılaması bekleniyor. Ön ödeme miktarının ise 30-40 bin lira olarak belirleneceği tahmin ediliyor denildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum