'' TUĞRA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGERSİ ANKAR'DA YAPILDI. TUĞRA PARTİSİ GELİYOR

'' TUĞRA PARTİSİ 1. OLAĞAN KONGERSİ ANKAR'DA YAPILDI. TUĞRA PARTİSİ GELİYOR
19 Kasım 2023 - 13:41 - Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 02:54




TUĞRA PARTİSİ 1.Olağan Kongersini ANKARA' da Marev Toplantı Salonunda Yaptı.  Kongreye katılan Tuğra Partililer yeni Genel başkanını seçmek için'  Ankara' da Marev Toplantı salonda düzenlenen Programa Partinin yönetim kurulu üyeleri ile İl başkanları İlçe başkanları ve davetlilerin katılımıyla Mevcut Başkan Hatice Çelik İLKÖZEN'in karşısına Delegelerden herhangi biri'  Başkanlığa Aday olmadığından yapılan oylamada TUĞRA PARTİSİ delegeleri yeniden Genel başkanlarını Hatice Çelik İLKÖZEN' i seçtiler.
Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN' Genel Başkanlık görevine devan desteğini Partisinin Tüm Delegelerinden almıştır.

Genel Başkan Hacice Çelik İLKÖZEN' İktidar olduklarında hedeflerinden bazıları Partisinin öncelikle Liyakat ve Adalete önem vereceğini söyledi.
İLKÖZE' partililerine Kürsü konuşmasında' Eğitim sisteminde yeni düzenlemeler yapacaklarını; Ekonomi sistemi düzenlenecek; Tarım ve hayvancılığın; ziraatın önünün açılacağını; Dış güçlere engeli koyulacağını; İhracat ve İthalatta daha aktif olacaklarını yerli ihracatın önünü acacaklarını; söyleyen Başkan İLKÖZEN'  Mülteci sorununu çözeceklerini; Kurumlarda çalışanların siyasi görüşlerinin sorgulanmayacağını; Ülkemize saldıranların karşısında dimdik duracağını ve karşı hamlenin zamanında ve yerinde yapılacağını : Ülkemizde hic bir yabancının elini kolunu sallayarak gezemeyeceğini,Söyleyen Başkan İLKÖZEN' Bir çok Ülke meseleleri hakkında ve dış güçlere mesajınıda buradan göndermiş oldu.
Başkan İLKÖZEN' Şuanda İktidar Partisi X,Partiler Zulme karşı miting düzenliyor, Sadece zulme karşı yürüyüş yapıyor eyyy insanoğlu gafletten uyan İslam ağlıyor göz yaşı dinsin diye Bütün islam alemi  Osmanlı ecdadının geleceği müjdesini bekliyor işte Osmanlı ecdadı işte Tuğra' geliyor.
Bizler ezberleri bozacağız yeni düzen kuracağız Allah'ın izniyle:  Var olan bir devleti yıkma gibi bir düşüncemiz yok. Türkiyenin 2. Yüz yılını bizler hep beraber sizlerle yeniden inşa edeceğiz.
Yok Corona, Corona dediler Zengini zengin oldu; Fakiri fakir oldu.  Benim İslam ülkelerime silah sıkan İSRAİL'in ürününü almayacağız.ABD 'ye boyun eğmeyaceğiz, İngilterenin yazdığı tarihi sileceğiz. Eğitimde müfredat değişecek yeniliğe gideceğiz,  Bizler Türküz Doğusuyla Batısıyla Biz anadoluyuz.
Biz tekrar Kimliğimizde İSLAM yazısını geri getireceğiz.
Başkan İLKÖZEN' İktidar'a İSRAİL ve Kotrolsüz mülteci göçlerle ilgili sert mesajlar gönderdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum