Samsung Galaxy S9 Özellikleri Belli oldu?

Henüz piyasaya çıkmak üzere olan Samsung Galaxy S9 özellikleri yavaş yavaş belli olmaya başladı...

Samsung Galaxy S9 Özellikleri Belli oldu?
15 Ocak 2018 - 03:07 - Güncelleme: 25 Şubat 2018 - 22:19

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S9 akıllı telefonunun ayrıntılarını ortaya çıkaran görüntü, sızdırıldı. S9, Şubat ayında Mobile World Congress'da açıklanacak ve Samsung da satış tarihini açıklayacak.

Tıpkı S8 gibi S9 da dikdörtgen akıllı telefonları ölçmek için kullanılan standart yöntem olan köşeden köşeye 5.8 inç (146.5 mm) ölçülür.

S8'de 2960 x 1440 piksele sahip, inç başına 570 pikselli, aynı berrak Super AMOLED ekran kullanıyor.

Ancak Galaxy S9'un gerçekten çarpıcı olması nedeniyle söylentilerin prim S9 + modelinin kayıtları kırabileceğini öne sürdüğü kameralarında bulunuyor.

Ön "selfie" kamera S8'in 8MP'de olduğu gibi aynı güce sahip ancak S9'un arka 12MP kamera f / 1.5 ve f / 2.4 arasında değişken bir diyafram değerine sahip ve inanılmaz derecede zengin alan derinliği çekimine olanak tanıyor.

Telefon aynı zamanda geliştirilmiş yavaş çekim video çekimine izin vereceğiz, bu da S8'in rahatsız edici tüketiciler için eleştirildi.

Kablosuz şarj etme özelliği, Apple'ın son zamanlarda iPhone 8 ile tanıttığı S9 için de mevcut.

Kablosuz şarj işlemi, bir elektromanyetik alan kullanarak cihaza giden gücü ileten bir ped kullanır.

Samsung'un kablosuz şarj teknolojisi, Android akıllı telefon kullanıcılarının keyif alabileceği gücün yarısı olan 7.5 watt ile sınırlı olan Apple'dan çok daha güçlüdür.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum