Samsung Galaxy S9, 2018 de Sub-Display Parmak İzi Algılayıcısı ile Başlayabilir?

Samsung Galaxy S9'a bir parmak izi algılayıcısı entegre etmeyi başarırsa, bu daha da mantıklı olacaktır. Apple'ın Touch 8 ID'yi iPhone 8 ekranına getirme girişiminde başarısız olduğu düşünülüyor...

Samsung Galaxy S9, 2018 de Sub-Display Parmak İzi Algılayıcısı ile Başlayabilir?
02 Ocak 2018 - 15:43

Şirketin 2017 Kasım ayında OLED ekran bileşeni sevkıyatlarını başlatacağı bildirmişti; Samsung Galaxy S8'in bu türden bileşen gönderilerinin 2017 Mart ayında başlatılan bu cihazın ocak ayında başlaması nedeniyle Samsung'un Ocak ayında yeni akıllı telefonunu açmayı planladığı ve 2018 Şubat ayında da devam etmesi beklenen daha geniş bir açıklama olduğu görünüyor .

Spekülasyon, Samsung yönetiminin Note7 cihazının başarısızlıktan sonra S9'u geliştirmeye karar vermiş olduğuna dair yakın tarihli raporlarla izliyor . Piyasa açısından bakıldığında, Apple'ın bu yıl ki büyük yeni iPhone'una karşı rekabet etme arzusuna da işaret edebilir. Bu iPhone için normalden daha yeni bir çıkış tarihi olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S9'a bir parmak izi algılayıcısı entegre etmeyi başarırsa, bu daha da mantıklı olacaktır. Apple'ın Touch 8 ID'yi iPhone 8 ekranına getirme girişiminde başarısız olduğu düşünülüyor ; ve bu yıl, Samsung için mikroişlemci teknolojisi sağlayan Qualcomm, 4. çeyrekte piyasaya sürülecek olan ekran içi parmak izi sensörü teknolojisini açıkladı . Bu yüzden Samsung, bu teknolojik alanda rakibine bir adım önde olabilir ve Samsung S9'un 2018 yıl başında iPhone 8'e karşı kafa kafaya gelmesi durumunda bunu daha fazla tüketici kazanmak için kullanabilir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum