Samsung Galaxy Note 9 özellikleri?

SAMSUNG'un Galaxy S9 ve Not 9 önümüzdeki yıl açılacak ve Koreli şirketin son amiral gemileri için hayati önem taşıyan yeni bir teknoloji üzerinde çalıştığı düşünülüyor...

26 Aralık 2017 - 00:20 - Güncelleme: 01 Ocak 2018 - 17:33

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy Note 9 bu hayati özelliğin geri dönüşünü görebilir
SAMSUNG'un Galaxy S9 ve Not 9 önümüzdeki yıl açılacak ve Koreli şirketin son amiral gemileri için hayati önem taşıyan yeni bir teknoloji üzerinde çalıştığı düşünülüyor.

Samsung hem Galaxy S8 hem de Not 8 ile çok sayıda ödül ve beş yıldızlı eleştiri alan 2017 yılına sahip.
AMOLED kenardan kenara görüntüler, hızlı performans ve geliştirilmiş kameralar gibi çarpıcı tasarımlarla bu kadar çok insanın neden Samsung'un son telefon serisinden etkilendiklerini anlamak zor değil.

Bununla birlikte, S8 ve Not 8'de ilk başlatıldıkları andan itibaren eleştirilen çok rahatsız edici bir mesele bulunmaktadır.
Tüm ekran tasarımlarından ötürü Samsung, parmak izi tarayıcıyı telefonun arkasına taşımak zorundaydı.

Ayrıca kamera hemen yanına yerleştirdiler; bu da kullanıcıların oburluk parmak izlerini objektifin her yanına yerleştirdikleri anlamına geliyor - bir fotoğrafı çekmeye hazır olduğunuzda ideal değil.
Sanırım Samsung, tarayıcıyı telefonun önündeki orijinal yerine geri getirecek teknolojiyi çatlatmaya yaklaştı.
Bu hayati sensörü ekranın altına yerleştirmek birçok Samsung taraftarı görmek isteyecek bir şey olur ve yeni bir rapor Samsung'un yeni nesil cihazlarında olabileceğini gösteriyor.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, Galaxy Note 8, kullanıcılar ekrana dokunduğunda çalışacak gömülü bir parmak izi tarayıcıya sahip olabilir.
KGI Menkul Kıymetler, Business Insider tarafından görülen bir notta şu anda üç şirketin bu teknolojiyi tedarik etme konusundaki görüşmelerinde bulunduğunu belirtti.

Galaxy S9'da bir ön parmak izi tarayıcı da bulunup bulunmayacağını belli etmediği halde, Apple'ı rakipleri karşısında elinde tuttuğu Samsung'un kenarını verecek.
ABD teknoloji firması iPhone X önümüzdeki ayın başlarında satışa sunulacak bu yeni amiral gemisi, yüz tanıma lehine Dokunmatik Kimlik düğmesine bastı.

Bazı raporlar, Apple'ın iPhone X'de dahili bir parmak izi tarayıcı da çalışmaya başlamış olduğunu ancak Kasım ayı lansmanı için zamanında mükemmelleştiremediğini ileri sürdü.
Samsung taraftarları, şirketin 2018'de ilk birkaç ayda piyasaya çıkması beklenen S9 için şirketteki neyi görmek için beklemek çok uzun olmayabilir.
Mobil Dünya Kongresi, Samsung tarafından yeni akıllı telefonlarını ortaya çıkarmak için sıklıkla önümüzdeki sene gösteriyle 26 Şubat'ta kapılarını açtı.

Ve dikkat etmesi gereken cihaz olabilir.
Samsung, şirketin en yeni ve en büyük silikonunu ilk üreten ilk şirket olması için Qualcomm ile özel bir anlaşma imzaladı.
Samsung Galaxy S9, Snapdragon 835 işlemcisinin devamı niteliğindeki Qualcomm Snapdragon 845 ile sağlanıyor olabilir.

Samsung ve Qualcomm'un bu türden münhasırlık anlaşması yapmaları ilk defa olmazdı.
Geçen yıl Samsung Galaxy S8, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciyle birlikte ilk akıllı telefon oldu.

Samsung Galaxy Note 9 Teknik Özellikleri

8MP İkincil Kamera
f / 1.6 Geniş Açı Kamera
Ratina Tarayıcı
12 + 12MP Birincil Çift Kamera
Çift Piksel Sensör
AR Entegrasyonları
3D Eşleme
2x Optik Zoom
Çift OIS, PDAF
Parmak İzi Tarayıcısı (iç ekran)
Iris Tarayıcı + 3B Yüz Tanıma
Metal ve Cam Tasarımı
IP68 Suya ve Toza Dayanıklı
Adanmış Bixby Düğmesi
Yeni Geliştirilmiş SPEN
USB Tip C
3.5 mm Ses Jacki
6,5 inç Sonsuzluk Göstergesi
18.5: 9 En-Boy Oranı
Snapdragon 845 İşlemci
6/8 GB RAM
128/256 GB Depolama Alanı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum