Sakarya'lı Parlamento Muhabiri Atakan Çelik' Yüksek Lisans başarısı'nı kamuoyuyla paylaştı.

Sakarya'lı Parlamento Muhabiri Atakan Çelik' Yüksek Lisans başarısı'nı kamuoyuyla paylaştı.
09 Haziran 2024 - 10:34 - Güncelleme: 09 Haziran 2024 - 10:54

Sakarya Üniversitesi’deki Yüksek Lisans eğitimi tamamlayarak Bilim Uzmanı olmaya hak kazandım. 
Bu güzel haberi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum dedi.
Son zamanlarda çok sık olumsuz ve kötü haberlerle yüzleştik. Belki de son zamanlarda verdiğim en iyi kararlardan biri de ara verdiğim eğitim hayatıma yeniden başlamamdı. Ve başladığım ilk günden itibaren birbirinden değerli hocalarımdan birçok yeni şey öğrendim. Merakım daha da arttı. Kendimi her geçen gün daha da geliştirmek için bana cesaret verdi bu süreç.
Çünkü öğrenmek, bizi biz yapan, bize değer katan ve hayatımızı zenginleştiren en önemli unsurlardan biridir. Öğrendikçe gelişir, geliştikçe de daha güzel şeyler yaparız; böylece dünyayı daha iyi bir yer haline getirme yolunda önemli adımlar atarız. Çeyrek asra yaklaşan ve bir mensubu olmaktan gurur duyduğum Anadolu Ajansı’nın yüzyıllık değişim ve dönüşümünü araştırmaya çalıştım.
Bu çalışmayı öncelikle, kendini mesleğine adamış ve görevi başında hayatını kaybeden gazeteciler başta olmak üzere İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de hayatını kaybeden meslektaşlarıma ithaf ediyorum.
Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Yüksek Lisans programımdaki gerek ders aşaması gerekse tez dönemi süresince desteklerini esirgemeyen değerli hocalarım Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ahmet ESKİCUMALI’ya, Doç. Dr. Kadriye KOBAK’a, Doç. Dr. Nesrin AKINCI ÇÖTOK’a, çok teşekkür ederim.
Tez çalışmamın her aşamasında; özellikle konusunun belirlenmesinde çalışmanın olgunlaşmasındaki tüm kıymetli katkıları için tez danışmanım Doç. Dr. Mustafa ÖZTUNÇ’a şükranlarımı sunuyorum.
Yüksek Lisansa başladığım ilk günden bugüne kadar beni sabırla destekleyen sevgili eşim Elvan Ferhan ÇELİK’e, oğlum Fatih EMRE’ye ve kızım Mihrimah ile AA Parlamento Haberleri Müdürlüğü’ndeki çalışma arkadaşlarıma da anlayışlarından dolayı teşekkür etmek isterim dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum