SAKARYA'Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali

SAKARYA'Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivaline katılan SAKARYA'Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Kaynarca Kaymakamı Sayın.Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Sayın.Murat Kefli ve ilçe protokolü ile Gençlik Merkezinde bir araya geldi, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılan festivalde emeği geçenleri tebrik ederek Sayın Vali Çetin Oktay Kaldırım Yemek yapma yarışması juri üyelerinin belirlediği ödüllü kişilerin ödüllerini verildi.. Vali dartılı keşkek dağıttı Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Kaynarca Festivalini ziyaret etti. Vatandaşlara keşkek dağıtan Vali Kaldırım, yemek yarışmasını izledi, festival alanında vatandaşlarla sohbet etti.

SAKARYA'Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali
28 Mayıs 2022 - 16:50 - Güncelleme: 29 Mayıs 2022 - 04:06
SAKARYA'Kaynarca Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivaline katılan SAKARYA'Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Kaynarca Kaymakamı Sayın.Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Sayın.Murat Kefli ve ilçe protokolü ile Gençlik Merkezinde bir araya geldi, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılan festivalde emeği geçenleri tebrik ederek Sayın Vali Çetin Oktay Kaldırım Yemek yapma yarışması juri üyelerinin belirlediği ödüllü kişilerin ödüllerini verildi..

Sakarya Valisi Çtin Oktay Kaldırım' dartılı keşkek dağıttı.......
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım Kaynarca Festivalini ziyaret etti. Vatandaşlara keşkek dağıtan Vali Kaldırım, yemek yarışmasını izledi, festival alanında vatandaşlarla sohbet etti. 

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Murat Kefli karşıladı. Kültür sanat etkinliklerine büyük ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Kaldırım, “Pandemiden sonra halkımız eğlenmeyi ve bu tür etkinlikleri özledi. Festivale ilginin yoğun ollması da bunun göstergesi. Festivali düzenleyen Belediye Başkanı Sayın Murat Kefli ve Kaynarca Belediyesi’ çalışanları ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, diyerken başarılı bir festival” oldu dedi. 

 
Vali Kaldırım daha sonra Festival alanındaki Tarım Araç gereç ve tarım aletleri standlarını ziyaret edip firma yetkililerine ve vatandaşlara hayırlı işler dilemesinin ardından festival alanındaki çocuklarıda unutmayan Vali Çetin Oktay Kaldırım bazı çocukları severken bazılarınıda oyuncaklar ile ödüllendirdi....

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum