Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği örnek bir projeye imza atarak ihtiyaç sahibi ailelere "Veren el ile alan eli buluşturuyoruz projesi"

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği örnek bir projeye imza atarak ihtiyaç sahibi ailelere "Veren el ile alan eli buluşturuyoruz projesi"
26 Mart 2024 - 01:37 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 01:48

Engelliler derneğinden ihtiyaç sahiplerine yardım eli
Yardıma ihtiyacı olan her nerede kim varsa el uzatan Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği örnek bir projeye imza atarak ihtiyaç sahibi ailelere "Veren el ile alan eli buluşturuyoruz projesi" kapsamında engellilerin ihtiyaçlarını da karşılıyor.
Engelli vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı sorunları ortadan kaldırmak adına bugüne kadar birçok projeye imza atan Sakarya Engelliler ve yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden biri "Veren el ile alan eli buluşturuyoruz projesi" ile birlikte Başkan Çam, engelsiz bir Sakarya oluşturmak adına hayata geçirdiğimiz projeleri daha da geliştireceğiz.
Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onları sosyal hayatın içine dahil etmek için her türlü yardımlarımızı sürdüreceğiz dedi.
"Hayatımızı engellilere adadık"
Engelli bireylerle yakından ilgilenen Başkan Çam, engellilere yaşama aşkını vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu daha başka bir zevk. Onun için engellilere hizmet etmek hem çok sevap hem de çok faydalı. 
Başkan Çam Dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı, 228 aileye yurt dışı ve şehir dışından gelen hayırseverlerimiz ihtiyaç sahibi ailelere ve engellilere erzak ve kahvaltılık yardımını kapı kapı dolaşıp, 4 yıldır yardımlar yapıyorlar.
Ramazan dolayısıyla, Sakarya Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfından gelen İl Engelli Koordinatörü Arzu Geloğlu Hoca ile engelli ihtiyaç sahiplerine, birlikte dağıttığımız zekat ve yardım tutarı 85 bin lirayı buldu.
Yine Sakaryalı hayırseverlerimizden gelen 53 bin lira zekat ve 120 paket erzak ihtiyaç sahibi ailelerimize ve öğrencilerimize dağıtımını yaptık.
Dernek binamızda bulunan Sadaka Taşı Sosyal Market’ten 220 aileye erzak, giyim, 5 adak kurbanlık ve 2 adet tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. 7 çocuğumuzun tedavisini yaptırdık, engelli bireylerimizle birlikte Diyanet Vakfı bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuzla ihtiyaç sahibi ailelerimizi ve engellilerimizi ziyaret ederek iftarlık ve hediyeler götürüyoruz.
Sakarya İl Müftülüğümüz engelli bireylerimize iftar düzenledi Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık bey ve İl Engelli Koordinatörü Arzu Geloğluna da destekleri için teşekkür ederiz. 
Hayırseverler ve ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü oluşturduk gönül bağı kurduk 
Bizlere destek olan bizimle birlikte kapı kapı dolaşan ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldüren tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz. Biz aracılık yapıyoruz vesileyiz sadece destek olmak isteyen hayırseverlerimizi hayırseverlerin ve kurum yetkililerine yaptıkları yardımlar için teşekkür ediyorum diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum