" SAKARYA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIK KARTLARI YENİDEN KARILDI "

" SAKARYA'DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIK KARTLARI YENİDEN KARILDI "
17 Ocak 2024 - 23:24 - Güncelleme: 18 Ocak 2024 - 03:23
"SAKARYA'DA BAŞKANLIK KARTLARI YENİDEN KARILDI "
 
AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığın'da son dakika olarak bir gelişme yaşandı. Sakarya'lının canını sıkan çalışmaları ile gündem olan Sakarya'nın sorunların'dan uzak vurdum duymaz tavırlarına rağmen iddialara göre Sakarya'yı adil yönetmediği ve yönetim zararına uğrattığı söylemlerine rağmen' Ekrem Yüce' yeniden Başkan olacak iddiaları üç gündür Belediye bütçesiyle Reklamlar'la  Sakarya' gündemin'deydi Sakarya' halkının yorumu ve eleştirileri sürerken.  son dakika haberlerine göre Çalışmalarındaki sicil bozukluğuna takılan Yüce'nin yerine. AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdivan İlçe Belediye Başkanı Yusuf Alemdar' oldu.. 

Elemeler'e takılan Başkan YÜCE' ye Lavanta , Ada çayı , Domates, Biber , Salatalık, Kabak, Kenevir, Arıcılık vs gibi bir çok Tarım ürünleri hasadını yapma fırsatını tanımadılar. 
Başkan Yüce' Bu kadar yoğun çalışmalar içerisinde Öve öve bitiremediği ve öpmeye doyamadım dediği' TOGG' u 31 Mart' tan sonra boş zamanı çok olacağı benziyor bol bol  TOGG ' u öpme fırsatı böylelikle kendisine verilmiş olacak.

Yüce'nin övgüyle bahsettiği Yerli aracımız TOGG' u bir tarafa bırakalım Sakarya'nın Trafiğin'de dolaşan araçların Sağlıklı kullanacağı yol sorunu'nu çözmekten uzak bir Başkanın Araç reklamı yapması ne kadar doğruydu.??

Ekrem Yüce' bireysel olarak iyi biri olabilir itiraz yok.  Büyük şehir belediye başkanı olarak yönetim kapasitesi her zaman tartışmaya açık olduğu değelniriliyor..

Tıpkı Çaykur Çay Fabrikasındaki başarıları gibi değerlendiriliyor..

Önümüzdeki süreçte Başkan Yüce' nin Yapması gerekenlerini, Yaptıklarını, Yapaması gerekipte Yapmadıkları'nı.  Nerelerde başarılı, Nerelerde başarısızlığını. Belediyecilikte ki yeterliliklerini enine boyuna masaya yatırıp değerlendireceğiz.

Sakarya' Sakarya'da yaşayanların.  Kazanacaksa Sakarya ' kazanmalı..

Yerel seçimler'de Kimin adayının veya Kimin adamı'nın kazandığı değil.   Sakarya' İlçeleri, Mahalle ve Köyleri kazanmalıdır..


Doğru adayın Rıdvan Duran' olduğu söylemleri konuşulurken;  Sakarya'da Oyun üstüne oyunlar oynanması üzere her an her şey değişir diyoruz..
Son olarak AK Parti Genel Başkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan' Tüm adayları resmi olarak açıklayana kadar adayın Şu dur denmesi net değildir..

Doğru bildiğiniz yanlışlar ile Yanlış bildiğiniz doğrular savaşıyor...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum