Sağlık çalışanları Takdir topluyor?

Sağlık çalışanları ne kadar cefakar. Canla başla çalışıyorlar. Bir hastayı iyileştirdikleri zaman alkışlarla uğurluyorlar. Hiç dikkat ettiniz mi o anda yüzlerine, denk gelirse gözlerine. Ne kadar mutluluk hissediyorlar göreceksiniz...

Sağlık çalışanları Takdir topluyor?
12 Nisan 2020 - 02:05 - Güncelleme: 12 Nisan 2020 - 03:18
Hastanelerden Corona haberlerini izliyoruz ve okuyoruz.
Şu sağlık çalışanları ne kadar cefakar. Canla başla çalışıyorlar. Bir hastayı iyileştirdikleri zaman alkışlarla uğurluyorlar.
Hiç dikkat ettiniz mi o anda yüzlerine, denk gelirse gözlerine.
Ne kadar mutluluk hissediyorlar göreceksiniz.
Yüzlerinden, gözlerinden anlayacaksınız.
Üstelik bunu, kendileri de virüs kapma tehdidi altında yapıyorlar.
Diyebiliriz ki canları pahasına.
İçlerinden çok kapanlar oldu virüsü. Kimi iyileşti kimi kazanamadı o savaşı. Vefat eden tanınmış, çok değerli ve deneyimli doktorlarımız da oldu. Allah tümüne, bu Corona belasından tüm canını yitirenlere rahmet eylesin.

Onlar bu kadar cefakar da biz buna karşılık vefakar mıyız acaba.
İşte bu gördüklerimiz kafasını gözünü yardıklarımız, camı çerçeveyi başına yıktıklarımız.
Bunları yapanların bunu yapmaktan gayri ne yeteneği var acaba? Bırakın can kurtarmayı, bir pilav demleyebilir, bir helva karabilir mi?

Bir de Coronaya karşı mücadeleyi başarısız göstermek isteyenler var. Bunu yaparak iktidara vurma sevdasındalar. Ama o arada sağlıkçıların emeğini de harcıyorlar. Hem de yalan söyleyerek. Onların bu mücadelesine büyük saygısızlık ve haksızlık yapıyorlar. Bunların da o kırıp döken, darp eden hatta öldürenlerden pak farkı yok bana göre. Onlar vücuda, bunlar ruhlara vuruyorlar.

Sağlık Bakanı dün akşam dedi ki; 'şu sağlıkçılara şiddet uygulayanlara dair yasa' meclisten oy birliği ile çıkmalı.
Bakalım çıkacak mı?
Öyle çıkarsa tüm partileri alkışlayacağız. Ama yan çizen olursa... Bizim gözümde sağlıkçı darp eden vahşiden bir farkı yoktur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum