Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin yükselişini hep birlikte izliyor olacağız..!

Trump'ın bu stratejik gerekçeli kararı kendisinin de sonu olacak, Zira, Beyaz Saray'la Pentagon aynı şeyleri düşünmüyor. Trump için saçma sapan olabilir ancak PYD'yi Pentagon İsrail için besledi ve donattı.. Bunca emek, Daeş senaryosu, maddi manevi finans hepsi çöp mü olacak?

Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin yükselişini hep birlikte izliyor olacağız..!
07 Ekim 2019 - 22:03
Bir kaç saat önce Trump attığı Twitte;
"ABD'nin sonu gelmez saçma savaşlardan kurtulmasının zamanı geldi, bunların çoğu kabile. Kürtler Türkiye ile onlarca yıldan beri savaşıyor. Kürtler bizimle savaştı ama bunu yapmak için çok yüksek miktarda para ve ekipman aldılar" dedi..!
Bana kalırsa Trump'ın bu stratejik gerekçeli kararı kendisinin de sonu olacak, Zira, Beyaz Saray'la Pentagon aynı şeyleri düşünmüyor. Trump için saçma sapan olabilir ancak PYD'yi Pentagon İsrail için besledi ve donattı.. Bunca emek, Daeş senaryosu, maddi manevi finans hepsi çöp mü olacak?

Daha geçtiğimiz gün Erdoğan PM kürsüsünde üstelik İsrail haritasını sallamışken, İsrail bu yenilgiyi kabul mü edecek?

Belki şimdi zaman kazanmak için çekilecekler, proje Erdoğan sonrası Türkiye'yi bekleyecek.
Bu dondurulmuş zamanı lehine çevirebilecek bir Türkiye, bir de içeride Milli Ruhu pekiştirir, Millî Devlet politikalarını sağlamlaştırırsa, Önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin yükselişini hep birlikte izliyor olacağız..!

Gazeteci Yazar İnci salar

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum