METİNER' BERLİN'DE PRADA MONTLARIN REKLAMINI YAPACAKMI ?

Metiner' bir zamanlar 3.000 , 4.000 USD Olduğunu söylediği' PRADA Mont' ları fakir ailelerin çocuklarına dağıtarak ve Kendisinden giydiği; Hangi Emitasyon PRADA Montların reklamını yapmıştı?

METİNER' BERLİN'DE PRADA MONTLARIN REKLAMINI YAPACAKMI ?
19 Kasım 2023 - 00:30 - Güncelleme: 19 Kasım 2023 - 01:25

Metiner' bir zamanlar 3.000 , 5.000 USD  Olduğunu söylediği' PRADA Mont'ları fakir ailelerin çocuklarına dağıtarak ve Kendisinin'de giydiği; Hangi Emitasyon PRADA Montların reklamını yapmıştı? Eğer Metiner'in Emitasyon dediği PRADA Montların yasal üretim olmadığı itirafı ortaya çıkmaktadır; sonrası' bu Emitasyon PRADA Montları yapan Firma'ya Emitasyon' Mont üretmekten yapılması gereken her hangi bir yasal inceleme yapıldımı? Yapıldıysa yasal olduğuna dair bir belge Metiner veya Üretici Firma ve Yetimleri tarafından kamuoyuna duyruldumu? Yasal değilse neden ve niçin bu Firma için yasal inceleme yapılmamıştır?Metiner'in Emitasyon PRADA montları yapan Firmayla bağlantısı nedir? Hala kamuoyuna net bir açıklama Metiner veya Emitasyon PRADA mont yapan Firma yetkililerinden gelmemiştir.

AKP’li Metiner tepkilerin ardında açıklama yapmak zorunda kaldı. 3 Bin Dolarlık monta “çakma” demişti.

METİNER, KENDİSİNİ SAVUNURKEN ARKADAŞINI İHBAR ETTİ
 
Metiner tepkilere ilişkin şu ifadeleri kullandı:
 
"Üstümdeki Prada mont, dernek yöneticisi arkadaşımın ürettiği replika mont. Orijinal değil. Yerli montlardan daha ucuz. İsteyene de ucuzundan temin edebilirim. O yoksul evlatlarımıza dağıttığım montlar da aynı firmadan montlar. Hepsi de markalı ama replika."


Metiner her ne kadar açıklamasada?   Biz tahmin ediyoruz Metiner'in PRADA Montları nereden temin ettiğini.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum