Macron'nun şok olacağınız karanlık yüzü?

Türkiye'ye karşı bütün coğrafyayı gezmeye başlayan Fransa Cumhurbaşkanı Macron aslında göründüğünden çok daha karanlık bir isim. Bu videoda Macron'u karanlık yönleriyle konuşuyoruz. İyi seyirler...

Macron'nun şok olacağınız karanlık yüzü?
11 Eylül 2020 - 22:44 - Güncelleme: 11 Eylül 2020 - 22:49
Macron, siyonizmin sadık hizmetkarıdır. Fransa'nın Afrika ya girmesi kendilerini zengin etmek için değil, sermaye sahibi siyonist yahudi aileler içindir, Afrika ülkelerini sömürüp zenginliklerini bu ailelere verir ve kendi payını alır.

Şimdi Türkiye aslın da Afrika ya girerek Fransa ya değil, tamamen bu ailelere savaş açmış durumda.

Macron'nun Karanlık Yüzü Video Analiz




Baktılar ki Türkiye eski Türkiye değil tehdit diline başvurdular ama devletimiz ve Reisimiz başta oldukça bu ülkeye ve bu millete kimse baş eğdiremez
'Tarih tekerrürden ibarettir.' Yine haçlılar toplu saldırıyor ve yine  pençemizden kurtulamayacaklar.
Toplanın ve gelin.
Düşmanımız büyük olsun ki zaferimiz taçlansın.

Macron son seçimleri 66.06% oyla kazanmiş(666 bir anlami var) Macron o meşhur küreselci patronların çocuğudur.
Macron bankalarda büyümüş spekülasyonlara alişkin BIDEN VE IPEK YOL için çalişir, AMA Trump kazanirsa(ki kazanir) bu yüzden Türkiye'siz bir Doğu Akdeniz Projesini Devreye Soktular ama başaramayacaklar.

Öyle eskiden olduğu gibi bir vesayetçi hükümet yok. Türkiye'nin bölgesel güç olma iddiasını ortaya koyduğu gün saldırıların hedefi oldu.
Türkiye şu anda Doğu Akdeniz'de küresel güç olmanın altyapısını inşa ediyor. Kaybettiği sömürgecilik ruhunu tekrar ortaya koymak için ''Macron'' son dönemde Lübnan ve Yunanistan gibi bölgelerde söz sahibi olmaya çalışiyor.

Türkiye'ye her taraftan saldırı tatbikatı yapılıyor, dikkat edilirse yurdumuzun her tarafını sardılar bir bölge kalmıştı Ermenistan orayıda kapattılar, Türkiye yakın zamanda iranla boş yere sıcak temaslarda bulunmuyor.

Yıllar önce küreselcilerin yayınladığı kitapta Türkiye'yi durdurmanın yolu Yunanistandan başlayan bir hareket bize üstünlük sağlar ve Türkiye savaşı karaya çekmeye çalışacak o yüzden tamamen etrafını sarıp denizde başlayıp denizde bitirmeliyiz, eğerki Türkiye savaşı karaya çekerse denize dökülmemiz kaçınılmaz demişti . Bunu bildikleri için deniz alanında etrafımızı sarıyorlar bir anda hepsi birden saldırabilirler. 
Video Analiz; Kıyam

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum