Karadağ-Türkiye Hazırlık Maçı.?

Türkiye tek yürek ekran karşısında oldu "Karadağ-Türkiye" Milli Takımın çok önemli hazırlık maçı.

Karadağ-Türkiye Hazırlık Maçı.?
27 Mart 2018 - 20:04 - Güncelleme: 27 Mart 2018 - 21:54

87.ci dakika da beklenen oldu , Ceza alanında topla buluşan Mugosa topu önüne alıp şutunu çekti ve topu ağlara yolladı. bu golle 2-2 lik bir sonuç oldu.

Maçın ikinci yarısı tamamen Karadağ Milli takımın atakları ile devam etti, Türk milli takımı adeta kendi ceza sahahı ön tarafında sıkıştı kaldı.

ilk yarının uzatma dakikaların da 45,1.de Ivanic attığı gol ile maç skoru 2-1.e getirdi, bu golun hemen ardından ilk yarı sona erdi.

Miili takımımız 23. dakıka da gol farkını 2 ye çıkardı gol Okay Yokuşlu. okay bu gölüyle Türk miili formasıyla ilk gölünüde atmış oldu. pozisyonun gelişmesi Hakan Çalhanoğlu'nun ortasında Okay'ın kafa vuruşu ağlara gitti.

Maça hızlı başlayan millilerimiz 10 cu dakıka da Cengiz Ünder'in çok güzel bir golüyle 1 - 0 öne geçti..

Maça hızlı başlayan millilerimiz 10 cu dakıka da Cengiz Ünder'in çok güzel bir golüyle 1 - 0 öne geçti..

Türkiye ilk 11:

Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Mehmet Topal, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun.

Karadağ ilk 11: Danijel Petkovic, Zarko Tomasevic, Stefan Savic, Marko Simic, Nikola Vukcevic, Marko Vesovic, Marko Jankovic, Aleksandar Scekic, Mirko Ivanic, Adam Marusic, Fatos Beqiraj

Ayrıntılar Geliyor...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum