İngiliz Anahtarı Gibi Örgüt?

Daeş denilen başı sonu belli olmayan ucube örgüt, her daim Amerika'nın İngiliz Anahtarı gibi operasyonel aparatı.

İngiliz Anahtarı Gibi Örgüt?
10 Ekim 2019 - 21:25
Türkiye'nin "Barış Pınarı " hareketiyle terörden temizlemeyi planladığı bölgede ISIS tutuklusu yok.(küçük bir kamp hariç) Yani Batı'nın ve içimizdeki "batmışların" iddia ettiği gibi Daeş'le karşılaşma, ya da büyük ölçüde militanın tutulduğu cezaevleri olan bölgeleri alma gibi bir durum söz konusu değil. Ama başta D.Trump olmak üzere, Fransa Cumhurbaşkanı'da algı operasyonuna hizmet amacıyla bunu dillendiriyorlar.

Batılı sahtekar liderler; Başkan Erdoğan'ın da belirttiği gibi; Suriye'de ya da ülkemiz içinde yakalanıp cezaevine konan büyük bölümü de kendi ülkeleri vatandaşı olan militanları kabul etmeye yanaşmıyorlar.
Gelecekte Türkiye'yi karalamak için şu an Rakka ve Deyr ez Zor gibi şehirlerde hapishanelerde olan çok sayıda militanı, daha önce BBC'nin görüntüleyip haber yaptığı gibi Türkiye sınırına getirip bırakacaklar.
>>Ya da Suriyedeki başka bir yere.
>>Ve suçu ülkemize atacaklar.
>>Yapmadılar mı?
>>Yaptılar.

Rojava'yı PYD nasıl ele geçirdi.

Önce Daeş saldırdı.


DAEŞ'in sınırında bile olmamasına rağmen önünü açıp oraya saldırıp oradaki Kürt ve Arap halkın Türkiye'ye kaçmasını temin ettiler. Sonra DAEŞ Kürtleri kesiyor diye algı yapıp hem Barzani peşmergelerini harekete geçirdiler, hem de Türkiye'ye sınırı açmaya mahkum ettiler. Lojistik destek alamayan Daeş militanları bölgeyi terketmesin diye şerefsiz Amerika hem PYD'lilere hem de Daeş militanlarına silah ve mühimmat indirdi.
Yanlışlık oldu diye de gözümüzün içine baktı.
Kandil'den Barzani peşmergeleri diye gelen militanlar güya Daeş militanlarını kovalayıp Rojava'yı kurtaran kahraman oldular(!)
YPG unsurları da Daeş'le mücadele eden özgürlük savaşcısı yapıldı(!)
Daeş denilen başı sonu belli olmayan ucube örgüt, her daim Amerika'nın İngiliz Anahtarı gibi operasyonel aparatı.
Türkiye bu oyunu bozacak.
Ve sonunda geldikleri gibi gidecekler...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum