" HASTNE'LİK OLAN BAŞKAN KARAKOL'LUK NEDEN OLDU ??

" HASTNE'LİK OLAN BAŞKAN KARAKOL'LUK NEDEN OLDU ??
30 Kasım 2023 - 00:00 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 00:15


Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN'e ESOG'ü Komplo'mu Kuruldu.
 
 
Dışarıdan Müdahil olan kişinin aslında görevde olmadığı halde hastalara sesini yükselterek davranış şeklinin yakışık olmadığını farkeden'  Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN' bu saygısız davranışa sessiz kalmamış siz burada görevli ya'da değilsiniz lakin buradaki hastalara sesinizi yükselterek konuşamazsınız diye uyarıda bulunmuştur.
 
Kusma ve istifra şikayetiyle Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Hastanesine giden Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN'  Yaklaşık 1 Saat bekletilmesinin ardından oradaki görevlilere acı çektiğini daha fazla acıya dayanamayacağını beyan etmesi üzere; Orada'ki görevlilerin'de. İLKÖZEN'e Sarı alana geçmesini ve görevli olan  Doktor’un ilgileneceğini söylemesinin ardından ilgili Doktorun ilgilenmemesi ve görevde olmayan dışarıdan bir asistanın müdahil olmaya çalıştığı; Sarı alanda yer olmadığını Kemoterapi yapıldığını ifade ederek acil durumda olan hastaları ihmal ettiği alınan son bilgiler arasında
Dışarıdan Müdahil olan kişinin aslında görevde olmadığı halde hastalara sesini yükselterek davranış şeklinin yakışık olmadığını farkeden  Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN bu saygısız davranışa sessiz kalmamış siz burada görevli yada değilsiniz lakin buradaki hastalarla sesinizi yükselterek konuşamassınız diye uyarıda bulunmuştur.
 
Görevde olmayan Asistan hakaretlere devam etmesi üzerine Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice hanım siyasi kimliğini çıkarmış tekraren uyarmasına rağmen asistan kimliğini fırlatmış ve burada siyasetde sizin partinizde geçmez diye hakaret etmeye devam etmiştir.
 
Görevde olmayan asistan kendine çıkış yolu olarakda burada video çekemezsiniz diyerek  BEYAZ KOD diye Bağırarak Polis memurlarının gelmesini sağlamıştır.
Bu Bir Komplodur.
Tuğra Partisi Genel Başkanı Hatice Çelik İLKÖZEN Polislerin gelmesinin ardından acil muayene ihtiyacı olmasına rağmen muayene olamamış ve Polis Memurlarıyla ifade vermek için karakola götürülmüştür.  
Ben ifade verirken benim evime kim girdi
Hatice Celik İlközen ifadede iken Eskişehir’deki evine kimliği belirli olmayan kişi yada kişiler tarafından girilmiş ve evi dağıtılmıştır.
Yaşadığımız nettir bu bir komplodur.
Polis İfadesinde İlközen herhangi bir videonun çekilmediğini resim alınmadığını asistanın usulsüz davranışına karşı çıktığını buna hakkının olmadığını doğru yolu göstermemize rağmen bizede saldırganlaştığını söylemiş mağdur iken sanık nasıl olduğunu anlyamamıştır.
Görevde olmayan Asistan’dan şikayetçi
Haksızlığa uğrayan oradaki hastalar ve şahsım olarak asitandan şikayetçi oldum. Davranış bozukluğu yaşayan asistan derhal görevden alınmalıdır. Hastanelerimiz şifa dağıtması gerekirken hakaretlere hastalarımız maruz kalamaz diyerek yaşadığı bu olumsuzluğun sonuna kadar takipçisi olacağım dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum