ETTİ İKİİİ...!

Esad, istese bile o kattakilerin dedikleri dışına çıkamaz. Saldır diyorlar, saldırıyor. Daha doğrusu saldırı emrini verenin bile o olduğu belli değil. Ama bunun böyle olması, bir gün Lahey'e gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Onu da kulağından tutup oraya götürecek olan Türkiye'dir...

ETTİ İKİİİ...!
11 Şubat 2020 - 23:08 - Güncelleme: 11 Şubat 2020 - 23:18

Esad rejimi diye bir şey var mı?

Daha doğrusu Esad diye bir şey var mı?


Bu adam BAAS ın yönlendirmesi altında, Rusya ve İran'ın kuklasıdır. Kendi ülkesini harabeye çevirmiş, bir milyondan fazla insanının ölümüne, yedi milyonunun ülkeyi terk etmesine yol açmış, çoğunu da bilfiil kendisi yapmıştır.

Tabi ki kendi cesaretiyle gelip Türkiye'nin ayağına dolanıyor değil. Kılıçdaroğlu'nu bizde nasıl birileri 14. kattan yönlendiriyorsa, Esad'ın da bir 14. katı var. Artık Esad, istese bile o kattakilerin dedikleri dışına çıkamaz. Saldır diyorlar, saldırıyor. Daha doğrusu saldırı emrini verenin bile o olduğu belli değil. Ama bunun böyle olması, bir gün Lahey'e gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Onu da kulağından tutup oraya götürecek olan Türkiye'dir.

ABD bizde darbe tezgahladı mı?

Büyük kentlerimizde ve güney sınırı kentlerimizde bombalı eylemler yaptırdı mı?
Şehirlerimizde bombalı hendekler kazılmasına, bubi tuzakları kurulmasına ön ayak ve destek oldu mu?

Güney sınırlarımızda bir garnizon devlet kurdurmaya çalıştı, bunu yapacak paralı askerlerine tonlarca silah yığdı mı? Ama başarılı olamadı. Bunları yapmayı kendisinin gözü yemedi. Onun yerine kestaneleri maşayla çevirmek istedi. Onu da beceremedi çünkü karşısında o maşaları eğip bükebilecek bir güç vardı. Dolayısıyla ne FETÖ ne PKK ne DEAŞ bir işe yaramadı. Aslında işe yaramadı demeyelim; lanetliklerini yaptılar, ama sonuç alamadılar. Kapasiteleri yetmedi.

Şimdi başka birileri bir benzerini Esad'ın ipleri ile oynatarak Şabialar, Haşdi Şabiler ve de kalmışsa eğer, 'rejim gücü' denilen ordu döküntüleriyle deniyor. Denenmişi bir başka taraftan deniyor. Denemek parayla değil sanılmasın. Parayla değil ama bir bedeli var. O takviyeler oraya boşuna gitmiyor. vatan savunmasına gidiyor. Şu saydığım eşkıya döküntüleri gibi birilerinin taşeronu değiller.

Haber: Firuz Türker

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum