EMPERYALİZMİN AMERİKA KITASINI YENİDEN KEŞFİ?

Bolivya devlet başkanı Evo Morales'in Meksika'ya sığındığı belirtiliyor. Ve en önemli ayrıntı kuşkusuz Evo Morales'in Siyonizme karşı meydan okuması ve ardından meydana gelen olayları iyi takip etmekte fayda var...

EMPERYALİZMİN AMERİKA KITASINI YENİDEN KEŞFİ?
13 Kasım 2019 - 00:08
CIA destekli ordunun Bolivya'da darbe yapmasının ardından kullanılan teknikler bizi yanıltmadı.
Bundan tam 3 yıl önce Fetö terör örgütünün aynı yöntemleri kullanarak iktidarı ele geçirme gibi görünen operasyonunun gerçek amacı bugün Bolivya'da yaşanan hadiselerle birebir aynı düzlemde şekilleniyor.
Ülkemizde yağmalanıp, işgale zemin hazırlanacaktı.
Emperyalizmin tek silahı var.
Zihinleri ele geçirip ülkeyi işgal eden algı operasyonları...
Ve aynı aktörlerle sonuca gitmeye çalışan siyonizmin köleleri Amerika kıtasında ikinci bir Suriye cephesi açmakla meşguller. Ve işin bir diğer yönü ise Bolivya projesinde ABD ve Rusya'nın ittifak yaparak, ülkeyi iç savaşla parçalayıp pastadan pay alma çabaları.
Bolivya devlet başkanı Evo Morales'in Meksika'ya sığındığı belirtiliyor.
Ve en önemli ayrıntı kuşkusuz Evo Morales'in Siyonizme karşı meydan okuması ve ardından meydana gelen olayları iyi takip etmekte fayda var.

Ankara'nın emperyalizme karşı mücadelesine destek veren bütün ülkeler tek tek dize getiriliyor. Evet emperyalizme karşı mücadele bayrağını Anadolu da görenler direnişin de nasıl olacağını bir gün öğrenecekler.

Binnur Günay

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum