EMNİYET teşkilatının acı kaybı?

1.sınıf emniyet müdürü Hilmi Korhan ZİLCİOĞLU Hakka Yürüdü, cenaze merasimi ATAKÖY 5.KISIM CAMİİ'inde kılınarak defnedildi..

EMNİYET teşkilatının acı kaybı?
06 Şubat 2020 - 16:00 - Güncelleme: 27 Mart 2020 - 18:49
Beyin tümörü tedavisi sonucu vefat eden 1.sınıf emniyet müdürü Hilmi Korhan ZİLCİOĞLU nun cenaze merasimi ATAKÖY 5.KISIM CAMİİ 'nden törenle ahirete uğurlanmıştı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim aileye ve tüm sevenlerine sabri celil eylesin.
1.sınıf emniyet müdürü Hilmi Korhan ZİLCİOĞLU nun cenaze merasimi ATAKÖY 5.KISIM CAMİİ'inden. Görüntüler


''HİLMİ KORHAN ZİLCİOĞLU KİMDİR?''

''1 . Sınıf Emniyet Müdürü olan Hilmi Korhan Zilcioğlu 1972 yılında İstanbul’da doğdu. Evli ve 1 kız çocuğu babası olan Zilcioğlu, 1994 yılında Komiser Yardımcısı olarak Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başladı. Zilcioğlu, 2000 – 2004 yılları arasında Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nde göre yaptıktan sonra İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev aldı. İstanbul’da göreve başladıktan sonra 2009 yılına kadar Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü kadrolarında görev yaptı. Zilcioğlu,  2009 yılında Eyüp İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na getirildi. Zilcioğlu, 2012 yılında Bakırköy İlçe Emniyet Müdür oldu. 2014 yılında Turizm Şube Müdürü görevine getirilen Zilcioğlu, aynı zamanda Polisevi Şube Müdürlüğü’nü de yaptı. 2017 yılında ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirildi.''

Haber; Şefik Arman


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum