Ekonomiler nasıl batırılıyor? ANALİZ...!

ABD ve AB karşılığı olmayan trilyonlarca dolar ve euro basıyorlar, değerlerini de yine kendileri belirliyor zayif ekonomiler batıyor....

Ekonomiler nasıl batırılıyor? ANALİZ...!
22 Mayıs 2020 - 11:24 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 11:35
ABD ve AB karşılığı olmayan trilyonlarca dolar ve euro basıyorlar, değerlerini de yine kendileri belirliyor, bu karşılıksız dolar ve euro tüm devletlerin parasından daha değerli, yani onların tenekesi altın, bizim altınımız teneke hükmünde, ancak gel gelelim ki hem ABD hem de AB yine de ekonomide batıyorlar.

Bunlarin durumu sahte para basıp, piyasaya süren kalpazanın batmasına benziyor, hiç olacak iş mi? şaka gibi, ama oluyor, çünkü bu ABD ve AB kuyruklarını hatta tüm gövdelerini finans kapitale kaptırmışlar, ABD'de son dönemde kuyruğunu kurtarmak için mücadele ediyor, ancak AB'de hiç böyle bir şey yok, onlar finansın kucağında olmaktan son derece memnunlar, çünkü finansın kendilerine müşfik davranacağına inanıyorlar, mesala finans Afrika'nın kanını emecek, biraz da Avrupa'nın önüne yağlı kemik atacak Avrupa'da bununla yetinecek, geçmişte olduğu gibi.

Bu deniz bitti, bu gemi yürümez artık, misal ABD karşılığı olmayan doları, karşılığı olan bir para haline getirebilmesi için rezervine 200 bin ton altın daha koyabilmesi lazım, böyle bir altın miktarı hayal bile edilemez, ABD'nin toplam altın rezervi 8.500 ton, yani olması gerekenin %5'i bile değil.
İşte bu yüzden bu sistem çöktü, hem de çökeli çok olmuştu, ölüyü zombi gibi yaşata yaşata bugüne gelindi, tam da burada covit19 diye bir şey patlattılar, şimdi herkes bundan bir şekilde istifa etmeye çalışıyor.

ABD (ULUS DEVLETÇİ DİNAMİKLERİ) :


- Çin'e ağır bir tazminat yükleyip, altın bir vuruşla Çin'in önünü kesmek ve tüm borçlarını sıfirlayarak, yeni bit KRİPTO dolar ile Dünyaya hükmeden süper güç olma konumunu sürdürmek istiyor.
ABD içindeki finans kapitalci yapı (Demokrat Parti) :

- Finans Kapitale hizmet etmektedir. Bunların iktidara gelmesi demek, ABD'nin de finans kapitalcilerin kurmak istediği fravunist sisteme hizmet anlamı taşır.

Finans kapital (Küreselciler) :


Kontrolünü ele geçirdiği Çin'i süper güç haline getirerek, ABD dahil tüm devletleri kendine biat ettirerek, tek DÜNYA HÜKÜMET SİSTEMİNİ kurmak ve ulus devletleri ortadan kaldırarak, insanları robotlar haline getirerek tek merkezli FRAVUNİST bir dünya düzeni kurmak istiyor, bu konuda tüm hazırlıklarını ve planlarını yapmış, hedef olarak da 2025'i seçmiş ve bunu 1991 yılında yapılan Bilderberg toplantısında da ilan etmiştir.
Böyle bir dönüm noktası insanlık kendi geleceğinin ne olacağını bilmeden, fırtına öncesi sessizlik durumunda beklemektedir.

Tarih, insanlığı bu ahlaksız bir gidişata mani olmak için mücadeleye davet ediyor, tüm hâk dinlerin inananları bu ahlaksız ve kâfir FRAVUNİST sisteme karşı mücadele etmelidirler, Türkler ve müslümanlar asla bu ahlaksız fravunist sistemi kabul etmeyeceklerdir.

İnsanlığın büyük bölümünün de bunu kabul etmeyeceğine inanıyorum, zaman zaman ABD'de "Freedom- Özgürlük" sloganıyla karşı gösteriler yapılmakta, şayet ABD'de Finans kapitalciler seçimi kazanırsa ABD içerisinde iç ayaklanma çıkabileceğini, bunun da tüm Dünya insanlarını harekete geçirecek bir etkiye sahip olacağını düşünüyorum. (Fransa'daki sarı yelekliler hareketi de esasında finans kapitale karşı bir harekettir)
Kaynak; Fahrettin Yeşil

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum