DEVA Partisi SAKARYA' İl başkanlığında Basın toplantısı düzenlendi

Demokrasi ve Atılım Partisi Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi Hüseyin Kaderoğlu, Sakarya’ya geldi. İl başkanlığında İl başkanı Mehmet Erdoğan' eşliğinde Basın toplantısı düzenleyerek İl Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alan genel merkez yöneticileri ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündem değerlendirilmesi yapıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcıları Sakarya' ile ilgili önemli konuları basın mensupları ile değerlendiren' Genel merkez yöneticileri akabinde esnaf ziyaretleri yapıp esnafın teveccühü ile sorunlarının çözmesi için Ülkeyi yönetmeye talip olduklarını söylediler.

DEVA Partisi SAKARYA' İl başkanlığında Basın toplantısı düzenlendi
11 Kasım 2021 - 02:34 - Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 10:58
ŞEHİR HASTANELERİ İÇİN SERT ELEŞTİRİ!
Aysun Hatipoğlu, Sakarya’da da 1000 yataklı olacak şekilde inşaat çalışmaları başlayan şehir hastaneleriyle ilgili sert eleştirilerde bulundu.
Hatipoğlu, çeşitli şehirlerde faaliyete geçen şehir hastanelerinin görüntü olarak güzel olduklarını ancak işleyişleri ve verimlilik açısından yetersiz durumda olduklarını söyledi.
Hatipoğlu, “ Türkiye’deki şehir hastaneleri yapılan illerdeki yatak sayılarında ve hekim sayılarında büyük bir artış yok. Mevcut yönetimin bakış açısına göre, sağlık sektörü bir inşaat projesi diyebiliriz. Şehir hastanelerine çok büyük kaynaklar ayrıldı. Bu kaynaklar hem hekimlerin hem de sağlık çalışanlarının özlük hakları iyileştirilebilirdi ve sağlık alanında verimlilik artabilirdi. Ama devlet bu kaynakları işin otelcilik tarafına yapmayı tercih etti. Dışarıdan bakıldığında kocaman binalar ama insanlar içeride doğru düzgün servis alamadıkları için hastanelerden üzgün ayrılıyorlar. Biz şehir hastanelerinin yeniden yapılandırılması gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.  Haber.: Şefik Arman 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum