Beşiktaş'ta 5 i 1 Arada Yolcu

Beşiktaş'ta istenileni veremeyen 5 futbolcu ile yollar sezonun sonunda gönderilecek ve daha uygun maliyetli oyuncular takıma dahil edilecek.

Beşiktaş'ta 5 i 1 Arada Yolcu
10 Nisan 2020 - 11:42 - Güncelleme: 10 Nisan 2020 - 11:45
Bu sezon Beşiktaş bir çok yabancı oyuncuyu kadrosuna katıp transfer sezonunu kapamıştı. Reboche, Karius, Diabi, Boateng ve taliplisi çıkarsa Nkodou ile yolları ayırmak istiyor. Ayrıca yıllardır bisteneni veremeyen Lens gönderilmeye çalışacak.
Güven ile yollar ayrılabilir. Genç oyuncu geçen sezon ışık versede bu sene ilk maçlardaki performans düşüşü devam edip bir kaç maçta takımın malüp olmasında etken olmuştu. Kiralık verilmesi dünülen isim olarak ön plana çıktı.

Sergen Yalçın Futbolcu Takibinde

Korona krizi devam ederken Teknik direktör Sergen Yalçın takımın gelecek sezonki kadro yapılanmasını inşaa etme peşinde. Yetenekli ismi fazla duyulmamış oyuncu arayışında olan başarılı teknik direktör takımın ekpnomisinede uygun olacak seçenekleri arıyor.

Elneny Göze Girdi

Mısılı Oyuncu ilk maçlarda kırmızı kart görüp takımı yalnız bırakmıştı. İlerleyen maçlarda iyi performans sergileyen oyuncu orta alanın vazgeçilmezi oldu. Türk futboluna uyum süreci biraz uzun sürsede Atiba ile iyi bir ikili oldu. Arsenal de gözden çıkarılan oyuncu kolaylık sağlanması yada tekrar kiralık opsiyonu verilirse takımda tutulacak.

Talisca Takıma Katılabilir

Müthiş golleriyle hafızalara kazına Anderson Talisca, Beşiktaşa gelmek istediği herkesçe biliniyor. Sergen Yalçın da gelmesini çok istediği oyuncu için ilerleyen dönemde siyah beyaz formayı giymesi bekleniyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum