BAŞKENT'TE DİJİTAL MARKALAŞMA EĞİTİMİ?

“Dijital Markalaşma Eğitimi | DME”, eminim, benim gibi ilk kez duyanlar olduğu kadar merakla bekleyenler de vardı bu eğitimi.

BAŞKENT'TE DİJİTAL MARKALAŞMA EĞİTİMİ?
01 Kasım 2018 - 22:55
Türkiye’deki akademisyen ve uzmanlar tarafından özel olarak hazırlanan ve seçkin üniversitelerimiz tarafından sertifikasyonu sağlanan “Dijital Markalaşma Eğitimi I DME”, Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılan -Dijital Markalaşma- kavramına dair akademik ve sektörel bilgi içeren ve bir Branding Türkiye markası olması haber değeri taşıdığı için sütunlarımızda yer aldı.

Ülkemizin en prestijli üniversiteleriyle işbirliği neticesinde gerçekleştirilen “Dijital Markalaşma Eğitimi I DME”, dijital ve markalaşma disiplinlerinin kapsamına giren kavram, süreç ve uzmanlıklara dair teorik ve pratik bilginin yer aldığı eğitimin hitamında katılımcılara uluslararası geçerliliği olan sertifika vermektedir.

Türkiye’de ilk ve tek: 
Branding Türkiye’deki akademisyen ve uzmanlar tarafından özel olarak hazırlanan ve Türkiye’nin seçkin üniversiteleri tarafından sertifikasyonu sağlanan “Dijital Markalaşma Eğitimi | DME”, konsept bir eğitim olmasının yanı sıra kapsamlı müfredatıyla Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği ile öne çıkıyor.

Türkiye tarafından hazırlanan “Dijital Markalaşma Eğitimi | DME”nin müfredatı, dijital pazarlama ve marka yönetimi / iletişimi odağında bir içeriğe sahip olup, eğitimin içerisinde “Dijital” ve “Markalaşma” ile ilgili toplam 28 konu başlığına yer verilmiş.

Kapsayıcı bir müfredata sahip eğitimin toplam süresi ise 150 saat. Sektör profesyoneli ve akademisyenlerden oluşan 6 eğitmen ile sektörün öncü firmalarının CEO ve yöneticilerinden oluşan 6 konuşmacı 8 hafta boyunca dijital ve markalaşmadan oluşan iki çatı kavramın içerisinde yer alan tüm süreç, uzmanlık ve kavramlara yönelik teorik ve pratik bilgiyi içeriyor.

DME, 3F fenomeni’ne uygun olarak hazırlandı 
Konuyla ilgili Branding Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat Sağlam, Ülke postasına verdiği demeçte; 

“Branding Türkiye’nin misyonunu özetleyen 3F Fenomeni, tarafımızdan kavramsallaştırılarak literatüre kazandırılmıştır.
3F Fenomeni temelde; “Fikir  - Fayda ve  Farkındalık” olmak üzere 3 değeri barındırmaktadır  “Dijital Markalaşma Eğitimi (DME)”, müfredatı da 3F Fenomeni adı verdiğimiz bu disiplin doğrultusunda özel olarak hazırlandı.”

“Dijital Markalaşma Eğitimi (DME)”nin müfredatında; dijital pazarlama ve marka yönetimi ile ilgili tüm konu başlıklarına elden geldiğince yer verdiğimiz ve tek hak sahibi olduğumuz “Branding Türkiye-DME” adlı konsept eğitimi kapsamında; dijital pazarlama ve marka yönetimi / marka iletişimi ile ilgili bütün disiplinlere dair eğitimler, sektörün profesyonel ve öncü akademisyenlerden oluşan uzman bir ekip tarafından verilmektedir”  dedikten sonra Başkent Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşecek olan eğitimle ilgili her türlü bilgiye [email protected] adresinden ulaşılabileceğini belirterek konuşmasını tamamladı. 

Detaylı bilgiye sahip olmak isteyen okurlarımız için “Branding Türkiye-DME” internet sitesi linkini paylaşıyoruz. https://www.brandingturkiye.com/dijital-markalasma-egitimi/ 

Ömer Faruk Arlı
Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum