Babylon Berlin!

1928-29 ALMANYA'sındaki NAZİ yapılanması ve DEVLET İÇERİSİNNDE kurulan PARALEL YAPI şok edecek tarzda FETO yapılanması ile bire bir aynı, bu anlamda dizi sizi şok ediyor. 

07 Haziran 2021 - 00:18 - Güncelleme: 07 Haziran 2021 - 00:31
Kaynak Analiz: Fahrettın Yesil, Ülke Postası Haber

-İnternette-- "Babylon Berlin" diye bir dizi var 1928-29 yıllarının Almanya'sini Berlin üzerinden anlatan,  gayr-i ahlaki sapkınlık sahneleri olmasa herkese tavsiye edeceğim ama maalesef bu tarz sahneler var hem de bol miktarda, ancak bu sahneler olmadan da ANLATMAK İSTENİLEN EKOLLERİN ve bu ekolleri gizli bir şekilde sürdüren  BATI(L) sapkınlıkları  ve aşağıda değineceğim hususlar anlatılamazdı, zira bu sapkın sahnelerle bir ankamda -arka planda- biri Babil, diğeri Eski Mısır olan iki ekolün kendi arasındaki rekabet simgesel olarak anlatılmış, zira her iki ekolde de başta ayin ve ayin ritüelleri olmak üzere sapkınlıklar oldukça fazla ve halen bugüne kadar da (YERALTINDA (UNDERGROUND)   süregelen ve gizli olduğu için de  bilinmeyen bir gerçek. 
Bu arada Babylon,  "BABİL"  demek.

1928-29 ALMANYA'sındaki NAZİ yapılanması ve DEVLET İÇERİSİNNDE kurulan PARALEL YAPI şok edecek tarzda FETO yapılanması ile bire bir aynı, bu anlamda dizi sizi şok ediyor. 

Siyasi cinayetleri çözmeye çalışan baş rolde oynayan komiserin cinayetleri çözmesine sürekli engel olunuyor, komiserin attığı her adım devlet içerisindeki paralel duvara çarpıyor ve sonuca ulaşılamıyor, daha sonra katedilecek olan İç işleri bakanı müsteşarı komiserin taleplerini karşılamadığı için ismini dahi koyamadığı malum yapıyı kasetderek umutsuz bir şekilde "çok güçlüler çok" demek zorunda kalıyor.

Küçük bir örnek vereyim bu faşist Nazi paralel yapılanması söz konusu müsteşarı kendilerine bağlı  elemanlarına katlettirdiler, ancak bu elemanlar güya "kızıl-komunist örgüt"ün  elemanlarıydı, Naziler katlettiği halde tüm Almanya'da  müştaşarın kızıllar (komünistler)  katledildiği kabul gördü, bu paralel yapı  akabinde tetikçi olarak kullandıkları iki kişiyi ortadan bizzat kendileri kaldırdılar, biri zaten yakaladığı için idam edildi, süratle idam edilmesini yargıdaki üyeleri üzerinden sağladılar, diğer elemanı ise ona bizat emirler veren  Nazi yanlısı (üst düzey Melis üyesi) öldürdü, konuşmak ive kendisine yardımcı olmak için çağırdığı ormanlık alanda kalbinden vurarak.

Durun  bununla  kalmadı bu Nazi, kendine çalışan "komünist" kisveli  tetikçisini  katlettikten sonra baş sağlığı dilemek için eşini ziyaret etti ve eşinden aldığı günlüğü kullanarak kendilerinden olmayan içişleri bakanınin  istifa etmesini sağladı (Günlük medyaya verilierek, bir tetikçinin tuttuğu günlük üzerinden iç işleri bakanı suçlandı ve suçlu ilan edildi)  bakın bir taşla beş kuş, önce kullanarak, cinayet islettikleti, daha sirja bizzat ortadan kaldırdıkları etikçinin günlüğünden bile istifade ederek, görevini son derece iyi bir şekilde ifa eden bakanın başını yediler, koltuğundan ettiler, (NE KADAR DA ÇOK BUGÜNE BENZİYOR DEĞİL Mİ?.TEZGAHLAR.HEP AYNI, EN GÜÇLÜ SİLAHLARI  MEDYA, O GÜNDE BUGÜN DE  AYNI

Babil yani Babylon Berlin'de arka fonda Babil ve eski Mısır ekiplerinin çatışması da anlatılmış, Babil olan taraf ayak takımı, geçimini sağlamak için hatta doktor parası için fuhuş yapmak zorunda kalan taraf olarak gösterilirken, Eski Mısır ekolünün temsilcileri daha güçlü, güya sözde sanat (film tiyatro işleri v.s) işleri ile ilgilense sapkın yanları, eski Mısır'a gönderme yapan MASONİK ibadet ve ritüelleri dizide yer almış.

Misal ilginç bir sahne var, MASONİK bir toplanır ve ayın sahnesi, tam orta yerde yuvarak disk üzerine yatan bir kadın (tahminim bu kadın Firavun'un baş rahibesini temsil ediyor) bir ayin yapılıyor, bir erkek zehirli içki kadehini kendisini rahibeye adamak için içiyor, bizim ne olduğunu anlayamadığımız, ama onların çok iyi bildiği garip ritüeller var.  Bu sahneleri anlatmak zor, ancak ezoterizmden bi-haber birinin, hiç bir şey anlamayıp,  ne kadar saçma salak sahneler diyeceği şeyler. 

Buraları geçelim, benim çıkardığım sonuca gelirsek BERLİN'in neden ikiye bölündüğünü, hatta Almanya'nın neden ikiye bölünerek bir tarafının KOMÜNİST tarafa bırakıldığını sanki anlamış oldum, sözünü ettiğim iki ekolden kaybeden taraf olan BABİL komünist bloka atılarak CEZALANDIRILIYOR, hatta SSCB proejsi bile başlı başına BABİL ekolünün cezalandırması da denebilir, Berlin bu ikili yapının çatışmasının mikro ölçekli olanı, bir boy büyüğü ALMANYA, ondan daha büyüğü ise Dünyanın DOĞU ve BATI bloku olarak ikiye bölünmüş olmasıdır, bu da sürekli anlattığım DUALİZM'in bir sonucu ve gereğidir.

Hep size  iki 2 Y∆H.UD1'den söz ediyorum ya,  bu iki y∆h.di.bu işin  neresinde derseniz bildiniz tam MERKEZİNDELER, €$kanazlar BABİL, $€FARADLAR ESKİ MISIR (FRAVUN) ekolunu temsil ediyorlar, her ne pislik varsa bunların başının altından çıkmasının sebebi de bu, ancak şunu da ilave edeyim bunlar göründükleri gibi asla ve kata MUSEVİ değiller, o bir görüntü,  o bir algı ve yanılsama ve bir KİSVE, bir ÖRTÜ.

Kafamı kurcalayan bir şey daha var; kanımca İSRAİL devleti €$kanazlar için kurulmuş bir CEZAEVİ'dir, orada tutuklu/hükümlü olmanın acısını ise müslüman katlederek çıkartıyorlar.
Not.: Bir şeyi daha düzeltmek lazım evet bunlar MUSEVİ değiller ama Katolik kisveli BATI'nın üst yapısı da (asl olarak v∆tukan) göründüğü gibi İSEVİ değil, katolik maskeli paganlar. 

Bu yazimdan rahatsız olacaklardır,  başka bir şeyi bahane ederek hesabımı yine kısıtlayabilirler..

Babylon Berlin dizisinden devam edelim, üzerinde düşünülünce çok sonuçlar çıkartılıyor. (Keza dizi bu açıdan yok sayılıyor, Netfix listesinden atmış, sadece Internette var)
Babylon (yani BABİL) ekolü her iki savaşta da İngiltere'nin safında yer aldı, (bu da ayrı bir proje ya, neyse) 

Babil İngiltere safında yer aldığı için kazanan tarafta oldu, ancak ALMANYA'nin iç hesaplaşmasinda durum hiç de öyle olmadı, tam tersine Babil ekolü cezalandırılarak KOMÜNİST tarafa atıldı, sırf onlara bu cezayı vermek için hem Berlin'i, hem de Almanya'yı ikiye bölmüşler, bu cezanın süresi bitince bir hokus pokusla hem Berlin hem de Almanya birleşti, bununla da kalınmadı SSCB de ortadan kaldırıldı.

Şayet her iki savaşta Almanya'nn yanında yer alan Eski.MİSİR ekolü yenildi zannediyorsaniz çok fena yanılıyorsunuz, çünkü onlar "YENİLMEZ ARMADA"nın temsilcileri, yenilmez armada ile onların kast edildiğini söylemiş olsak yanılmayız,  onlar ilk savaşta yenilir gibi olmalarındaki "ince hesap"ta yapılan hatayı, muhatapları olan Babil ekolünü gaz odalarıyla cezalandırdılar. 

İkinci savaşa gelirsek bunlar Hitler safında olmalarına rağmen kaybetmediler, son anda taraf değiştirerek savaşı kazanacağı garanti edilmiş olan ABD'nin safına gectiler ve ABD ile birlikte en kazançlı çıkan taraf oldukar, zira söz konusu Savaş  SENARYOSUNU zaten kendileri yazmışlardı ve birinci savaştaki ince hesap hatasını da ikinci savaşla duzelttiler..
İngiltere her iki  savaşı kaynetmedi ama KAZANMADI da, ancak  ABD ile birliktte ESKİ mısır ekolü final savaşı olan ikinci savaşın asıl kazanan tarafları oldular.

Eski Mısır ekolü senaryosunu yazdığı her iki savaşta da Almanya'nın yerle bir olmasına sebep olduğu için artık Almanya'da kalamazdi, bu nedenle ABD'yi YENİ DUNYA (yeni ARZU MEVUD) ilan ederek -kav atmak suretiyle- oraya geçtiler ve  ABD'nin üstüne bindiler, yeni binekleri ABD oldu, ne var ki hem orayı da çökerttiler, hem de ikinci savaş sonunda yapılan ANLAŞMALARIN süresi sona erdi. BU YÜZDEN YENİ. BİR EŞİKTEYİZ  ve insanlık (devletler hatta kraliçe ve cermanya)  bu iki sapkın ekolden kurtulmak istiyor, tek destekçileri ABD,  (o da içeriden kuşatılmış olduğu için, eli mahkum yani), 

Ne var ki çekirge misali çok zıpladılar ama bu kez zıplayamayacaklar, keza onların bir kez daha zıplaması demek KIYAMET DEMEKTİR, bu kadar net.



Not : Sizce neden ABD doları üzerinde FRAVUN Sfesk'in pramid mezarı ve FRAVUN Horus'un tek gözü var? Bu tesadüfi mi ve ne alaka?

Kaynak Analiz: Fahrettın Yesil, Ülke Postası Haber
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum