Acer Swift 7 özellikleri?

Bilgisayarın Birinci nesil modele kıyasla, daha büyük bir ekrana ve Intel'in entegre bir 4G LTE modemine sahip...

Acer Swift 7 özellikleri?
14 Ocak 2018 - 05:14

Swift 7'nin sadece bir yapılandırması var. Bu, bilgisayarınızı, daha pahalı eklentileri seçebileceğiniz kasada özelleştirdiğiniz anlamına gelir. Bilgisayarın Birinci nesil modele kıyasla, daha büyük bir ekrana ve Intel'in entegre bir 4G LTE modemine sahip.

özellikleri aşağıda bulabilirsiniz:

CPU: Intel Core i7-7Y75 
GPU: Intel HD Grafik 615 (GT2) 24 AB, Gen 9 
Ekran: 14-inç IPS (1920 x 1080) dokunmatik ekran 
Bellek: 8GB RAM 
Depolama: 256GB PCIe 
Bağlantı Noktaları: 2x USB 3.1 (Tip C ), açılır kutu 
Ağırlık: 2,5 lbs

Ne Seviyoruz, ne bekliyoruz?

En hafif bilgisayar

Swift 7 hafifçe 2 kilo ağırlığa sahip ve oldukça hafif.  Bazı yeni akıllı telefonlardan daha ince olsa da, düşündüğüm kadar kırılgan değil. Alüminyum gövde sadece sert hissediyor aynı zamanda gerçekten şık.

Dahili 4G LTE bağlantısı
Swift 7 dahili 4G LTE bağlantısı olan ilk Acer dizüstü bilgisayarıdır. Bu, eSIM profillerini indirebilir ve etkinleştirebilirsiniz ankamına gelir. Ultra taşınabilir cihazın yanında,bir Nano SIM yuvası var.

Sevmediğimiz

Selefi daha pahalı

1,699 dolarlık fiyat etiketi var, Üst düzey bir bilgisayar için bütçeniz varsa, gidin. Güzel tasarlanmış bir bilgisayarı satın alın. Bununla birlikte, birinci nesil Swift maliyeti birkaç yüz dolar daha az. OG Swift, daha az güçlü bir CPU içeriyor olsa da, fiyatın yükselmesi biraz endişe vericidir.

Intel Y serisi işlemci eğrisinin biraz gerisinde

Sadece anlaşılması için, Swift 7 yavaş bir bilgisayar değil. Bir sürü farklı uygulamayı aynı anda kullanabilisiniz. Ancak artık çok sayıda dizüstü bilgisayar, 8. Nesil Intel CPU'lar ile donatılıyor.Intel Y serisi işlemci iyi bir performans gösterecektir.

Satın alınmalı mı?

Bilgisayarınızı Taşınabilirlik önceliğiniz ise, Swift 7 mükemmel bir seçimdir. Intel Y Serisi işlemci, 8. Nesil Intel işlemciden daha zayıf iken, benchmark etme şansımız olmadığından zorlu bir yük altında nasıl performans göstereceğini konuşamıyoruz. Daha ucuz bir seçenek arıyorsanız, HP Spectre 13'ü öneririz . Oldukça düşük maliyetli ve 8. Gen Intel CPU ile donatıldı.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum