2018'de çıkacak akıllı telefonlar?

Nokia 9, OnePlus 6, Samsung Galaxy S9 ve daha fazlası: 2018'de piyasaya çıkacak...

2018'de çıkacak akıllı telefonlar?
02 Ocak 2018 - 18:25

2017'nin akıllı telefonlar için iyi bir yıl olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değildir  çerçeveler çantalarını doldurup bıraktı, ikili kameralar her yerde oldu, stok Android bütçeye uygun akıllı telefonlara ve yüz tanıma, yapay zeka, makine öğrenimi ve güçlendirilmiş gerçeklik, bilimkurgu kitaplarından gerçeğe dönüştü.

Ancak, şimdi 2018'in bizim için ne sakladığını görme zamanı geldi. Katlanabilir ekranlar, daha ince çerçeveler ve daha iyi ekran oranları, ekran üstü parmak izi algılayıcıları ve gelişmiş yapay zeka, bu yılın sabırsızlıkla beklenen trendlerinden bazıları. Ve OnePlus, Apple ve Samsung gibi olağan markalarla birlikte Nokia'nın akıllı telefon üstünlüğü için mücadele eden Nokia dönüşü konuşuluyor.

2018'de sabırsızlıkla beklenen ilk 7 akıllı telefon:

Nokia 9

HMD Global, Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3, Nokia 7, Nokia 8 ve Nokia 2 Android destekli akıllı telefonları piyasaya sürmeyi başarıyla tamamlayan 2017'den sonra 2018'deki konumunu güçlendirecek gibi görünüyor. Finlandiya şirketinin piyasaya 2018 de sürmesi bekleniyor Nokia'nın amiral gemisi 2018'in ilk yarısında (19 Ocak'ta ), 

Nokia 9'un Nokia 8'in üstünde yer alması ve smartphone dünyasının iPhone'ları ve Samsung Galaxy Notes'larıyla rekabet etmesi bekleniyor. HMD Global'in ilk üst düzey amiral gemisi Snapdragon 835 işlemci, 3,250 mAh pil, LG tarafından üretilen 5.5 inçlik OLED ekran, ön tarafta 128GB dahili depolama ve çift kamera ile birlikte sunulması bekleniyor.

Söylentilere göre HMD Global, Nokia 9 ile 18: 9 ekrana sahip olması beklenen, çerçevesiz maniyi kucaklıyor. Nokia 9'un ayrıca, Nokia 8'de piyasaya sürülen HMD Global'in OZO ses ve Bothie özelliklerini de ilerletmesi bekleniyor. Bothie, kullanıcıların her ikisinin de ön ve arka video kaydetme / çekme olanağı tanıyan OZO sesi, 360 derece surround sesin çekilmesini sağlıyor Aynı anda kamera.

OnePlus 6

2018 yılında OnePlus 6'nın piyasaya sürülmesi. One Plus, kullanıcı tabanını öfkelendiren ve memnun olan altı aylık bir güncelleme döngüsünü OnePlus 3'ten bu yana sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl da şirket, OnePlus 5'i, ekran, tasarım ve kameralar gibi birkaç önemli alanda geliştiren OnePlus 5T ile takip etti.

Haziran 2018'de piyasaya çıkması beklenen OnePlus 6'nın ekranın altına gömülü bir parmak izi algılayıcısı ile geleceklerini iddia ediyor - Apple tarafından bildirilen ve iPhone X'de başarısız olan bir şey. Ayrıca cihazın Qualcomm tarafından desteklenmesi bekleniyor. Snapdragon 845 işlemci ve OnePlus 5T'de bulunana benzer 18: 9 ekrana sahip.

Samsung Galaxy S9 Samsung'un iPhone X'e verdiği yanıt Mart 2018'de Ocak ayında Tüketici Elektronik Fuarı'nda bir araya gelecek şekilde hazırlanacak. S9'un omuzlarında çok şey var; kritik beğeni toplayan ve kitlesel kullanıcı kabulünü alan Galaxy S8, takip etmek zor bir davranış olacak.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus, önceki modellerin benzer tasarım ve görüntüleri ile rafine edilmiş versiyonları olacak. Her iki akıllı telefonun da S8 ve S8 + ile tanıtılan çerçevesiz tasarımı ve "sonsuzluk" ekranını ilerletmesi bekleniyor. Samsung'un, parmak izi sensörünü tüm yeni dikey çift kamera ayarının altına kaydırarak dizaynı hafifçe değiştirmesi bekleniyor. S8 ve S8 Plus'daki garip parmak izi algılayıcı konumu kullanıcılardan ve eleştirmenlerden gelen bir eleştiri barajıyla karşılandı.

Galaxy S9 ve S9 Plus, Qualcomm'un önümüzdeki 10nm tabanlı Snapdragon 845 seti ile güçlendirilecek ve önceki 4GB RAM ve ikinci bellekte 6GB RAM ile eşleştirilecek. Her iki akıllı telefonun da, bir microSD kart aracılığıyla genişletilebilecek 64GB'lık dahili belleğe sahip olması bekleniyor. Görüntüleme cephesinde, S9'un tek bir arka kamera ile bir araya gelmesi beklenirken, S9 + çift kamera kurulumu için hazırlanıyor.

Google Pixel 3

Google'ın her zamanki zaman çizelgesine gore, üçüncü kuşak Pixel akıllı telefonların Ekim 2018'de piyasaya çıkmasını ve iPhone X (2018) 'i parasını karşılığında kullanmasını bekleyebiliriz. 2018 yılı için Pixel akıllı telefonun kullanılmasının beklenmemesi gerçeği ile şu an itibariyle yeni nesil Pixel cihazları hakkında çok şey bilinmiyor. Bu, eski Nexus cihazlarıyla aynı doğrultuda fiyatlandırılabilecek daha ucuz bir Pixel akıllı telefonu ima ediyor.

DroidLife'a göre, bu üç cihaz Crosshatch, Albacore ve Blueline olarak kodlandı. 3. nesil Pixel akıllı telefonların, Android'in en yeni sürümünü - Android 9.0 - kutudan çıkarmalarını ve Qualcomm'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Snapdragon 845 işlemcisini kullanmalarını bekleyebilirsiniz. Depolama alanı 64GB ve 128GB olarak kalır (genişleme desteği yoktur) ), Google nihayetinde RAM'i bu yıl 4GB'dan 6GB'a çıkarabilir. İstekler listemizde, Google'ın bu sefer daha ucuz akıllı telefondan çerçeve çıkardığını ve aynı şeyi 18: 9'luk bir ekranla donattığını umuyoruz.

iPhone X (2018) IPhone'un onuncu yıldönümünü anmak için piyasaya çıkan iPhone X, tüm yeni çerçevesiz tasarım, ileriye dönük AR özellikleri, etkileyici bir hızlı işlemci, Face ID, Animojis ve tümü sayesinde iPhone için en radikal güncellemedir. yeni jest tabanlı kontroller.

IPhone X, 2017 yılının en çok beklenen akıllı telefonu oldu. IPhone X, büyük değerlendirmelerle karşı karşıya kalsa da, yine de geliştirme için epeyce alana sahip ilk nesil bir ürün gibi hissediyor. Bu nedenle, ikinci nesil büyük bir olasılıkla çoğu tuhaflığı giderir.

Parmak izi sensörünün olmaması, iPhone X'deki en büyük dezavantajdır. Raporlar, ekranın altına yerleştirmediklerinden Apple'ın TouchID sensörünü iPhone X'den attığını iddia etmektedir. Teknolojinin ucuzlaşmasıyla Apple'ın nihayet Touch ID sensörünü 2018 iPhone X ekranının altına koyma hedefine ulaşması bekleniyor.

Söylentiler aynı zamanda Apple'ın gelecek yıl iPhone'un üç versiyonunu bir iPhone X benzeri çerçevesiz tasarım ile sunacağını iddia ediyor - cam arkalıklı ve LCD varyantlı (6.1 inç) iki OLED modeli (6.3 inç ve 5.8 inç) Metal geri ile. OLED modellerinin aksine, LCD varyant kablosuz şarjı desteklemez.

Samsung Galaxy X

Şehrin X faktörü olan tek akıllı telefon iPhone X değil. Samsung 2018'de akıllı telefon endüstrisinin seyrini değiştirebilecek fütüristik bir akıllı telefonu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy X'in katlanabilir bir OLED ekranına sahip olması bekleniyor. Tıpkı iPhone'un 2007'de çoklu dokunmatik teknolojisi ile yaptığı gibi akıllı telefonların önümüzdeki on yılını tanımlayabileceği bir devrim. Galaxy X, uzun zamandan beri boru hattı içerisindeydi. şimdi. Samsung, 2011'de, 100.000 kıvrımdan sonra dahi bozulmadan kalmış, prototip bir şekilde çalışmasına rağmen, gösterişsiz bir şekilde sergiledi. Eylül 2017'de Samsung'un mobil terminal başkanı Koh Dong-Jin, şirketin 2018'de katlanabilir ekranı olan bir telefon açmayı planladığını ima etti. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için sabırsızlanıyoruz, ancak Samsung bunu başardığında,

Yaklaşan Sony amiral gemisi

Şu an bu cihaz hakkında pek fazla bilgi yok. Aslında akıllı telefonun adı şu andan itibaren havada. Bazı söylentiler, akıllı telefonun Sony Xperia XZ Pro olarak adlandırılacağını iddia ederken bazıları Xperia XZ2 olarak adlandırılacağını iddia ederken bazıları ise XZ1 Premium şeklinde 4K yüklü XZ Premium'ın bir güncellemesi olacağını düşünüyor. Sony'nin her üçü ayrı akıllı telefonlar olarak başlatması da söz konusuydu.

Kesin olan şey, Sony'nin iPhone X, Galaxy Note 8 ve LG V30 + gibi özelliklerle rekabet edebilmek için çerçevesiz bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor olması. Akıllı telefonun Snapdragon 835 veya 845 işlemci, 4K ekran, 4 / 6GB RAM ve 64 / 128GB dahili depolama birimi ile gelmesi bekleniyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum