10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
10 Ocak 2024 - 03:04 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 04:16


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ülke Postası Gazetesi, İmtiyaz Sahibi Şefik ARMAN' gazetecilerin bilgi ve haber akışının en önemli aktörleri olduğunu belirtti.
Mesajında, “Demokrasinin ve özgürlükçü bir toplumun temel taşlarını oluşturuyorsunuz. Gerçeği arama, kamuoyunu bilgilendirme ve sorgulama görevinizi fedakarca yerine getirirken göstermiş olduğunuz özveri ve cesaret için sizlere minnettarız” ifadelerini kullanan ŞefikARMAN, zorlu koşullarda, mesleğin getirdiği tüm risklere rağmen, ilkeli ve tarafsız bir şekilde haberciliği sürdürmenin takdire şayan olduğunu vurguladı.

Hakikatin sesi olmaya devam etmenin, toplumumuzun aydınlanması ve gelişmesi için hayati önem taşıdığını kaydeden Şefik ARMAN, “Ülke Postası Gazetesi' olarak, basın özgürlüğünün korunması ve gazetecilerin haklarının savunulması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Mesajında, görevi başında hayatını kaybeden tüm gazetecileri rahmetle anan ARMAN, Görevi başında yaralanan gazetecilere ve  tüm gazetecilere sağlıklı ve başarılı bir çalışma hayatı diledi.

Şefik ARMAN, mesajında ayrıca şunları kaydetti:

“Gazeteciler, gerçeğin ve adaletin savunucularıdır.”

“Özgür ve bağımsız bir basın, demokrasinin olmazsa olmazıdır.”

“Gazetecilere yönelik saldırılar, basın özgürlüğüne ve demokrasiye yönelik saldırılardır.”

“Tüm kamuoyunu, gazetecilere ve basın özgürlüğüne sahip çıkmaya çağırıyoruz.”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum