İETT YE %35 ZAM?

Her şey 'çok güzel' olmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu zammı savunuyor. Bence haklı.Dolar 6 TL yi aştı. Akaryakıt da ona göre fiyatlanıyor.Üstelik asgari ücret de yükseldi.Zam yapılması gerekirdi. Bir AK Partili belediye başkanı olsaydı o da zam yapardı...

İETT YE %35 ZAM?
09 Şubat 2020 - 01:03
Her şey 'çok güzel' olmaya devam ediyor. Ekrem İmamoğlu zammı savunuyor. Bence haklı.Dolar 6 TL yi aştı. Akaryakıt da ona göre fiyatlanıyor.Üstelik asgari ücret de yükseldi.Zam yapılması gerekirdi. Bir AK Partili belediye başkanı olsaydı o da zam yapardı. Ama bu oranda, ama altında ama üstünde.
Benim İmamoğlu'nu eleştireceğim konu bu değildir.

Sahtekarlıktır.
Yalan söylemiş olmasıdır.
İkiyüzlülük yapmış olmasıdır.


Zamları AK Parti yapınca kıyameti koparanlar, o zamların yapılmaması gerektiğini propaganda edenler, bu gün zam üstüne zam yapıyorlar. Üstelik de bunların haklılığını savunuyorlar.

Ben CHP siyaseti kadar ikiyüzlü bir siyaset görmedim. Bunlar FETÖ cüyle FETÖ cü, AK Partiliyle dindar, HDP liyle ondan hızlı PKK cı, Kemalist'le Kemalist, Ermeni'yle Ermeni, Rum'la Rum, Kürt'le Kürt olabiliyorlar. Ama hiç birinde de samimi değiller. Sahte cuma namazları kılabiliyorlar. Allah bilir duaları da bilmiyorlar. Dudağını kıpırdat tamam.

İmamoğlu seçim kampanyasında ne dedi? İndirimler vaat etti mi? Bunlar israf yapıyor, halkın parasını har vurup harman savuruyor, onun yüzünden hizmetler bu kadar pahalı dedi mi; dedi.

Peki şimdi bu zamlar neyin nesi?


Üç yıldır İETT ye zam yapılmadı dedi. Ne oluyor üç yıl; 2017 nin başı. Ekonomi tıkırında; belediye iyi yönetiliyor; zamma gerek yok. Sonra ne oluyor? 2018 de Türkiye ekonomik saldırıya maruz kalıyor. Dolar neredeyse ikiye katlıyor. Hükümet bu saldırıya direniyor. AK Partili belediye de direniyor; maliyetlerin artmasına rağmen zam yapmıyor. Sonra belediyeyi İmamoğlu kazanıyor. Nasıl kazanıyor; vaatler vaatler ve de vaatlerle. Ama belediyeyi ele geçirince ne oluyor. Her şey tam tersi oluyor. Yani 'çok güzel oluyor'.

İstanbullu da bunlara inanıp oy verdiyse ona helal oluyor. Ama ona oy verenler bu vaatlere inanarak oy vermediler. AK Partiye kızdılar ona bir kazık atmak için oy verdiler. Verdiler de ne oldu? Kendilerine kazık atmış oldular.

Haber: Firuz Türker

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum