GAZİANTEP ŞAHİNBEY KAYMAKAMI HAYRETTİN ÇİÇEK ARDAHAN VALİSİ OLDU.

GAZİANTEP ŞAHİNBEY KAYMAKAMI HAYRETTİN ÇİÇEK ARDAHAN VALİSİ OLDU. Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Hayrettin Çiçek hangi görevlerde bulundu? Gaziantep Şahinbey ilçesi Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Ardahan Valisi oldu. 10 Ağustos’ta yayımlanan Resmi Gazete’ye göre 57 ilin valisi değişti. Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in yerine Hayrettin Çiçek atandı. Bu gelişmenin ardından yeni Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in hayatı, eğitim bilgisi ve daha önce bulunduğu görevler merak ediliyor. Üniversite eğitiminin ardından Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olarak Mülki İdare Amirliğine başlayan Hayrettin Çiçek bir dönem İngiltere’de eğitim aldı. Peki Yeni Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

GAZİANTEP ŞAHİNBEY KAYMAKAMI HAYRETTİN ÇİÇEK ARDAHAN VALİSİ OLDU.
10 Ağustos 2023 - 20:17 - Güncelleme: 10 Ağustos 2023 - 20:28


Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Hayrettin Çiçek hangi görevlerde bulundu?
Gaziantep Şahinbey ilçesi Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Ardahan Valisi oldu. 10 Ağustos’ta yayımlanan Resmi Gazete’ye göre 57 ilin valisi değişti. Ardahan Valisi Hüseyin Öner’in yerine Hayrettin Çiçek atandı. Bu gelişmenin ardından yeni Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in hayatı, eğitim bilgisi ve daha önce bulunduğu görevler merak ediliyor. Üniversite eğitiminin ardından Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olarak Mülki İdare Amirliğine başlayan Hayrettin Çiçek bir dönem İngiltere’de eğitim aldı. Peki Yeni Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte, Hayrettin Çiçek’in biyografisi…
Hayrettin Çiçek yeni Ardahan Valisi oldu. Ardahan Valisi olarak atanan Hayrettin Çiçek’in hayatı araştırılan konu başlıklarından birisi oldu. Yurtdışı eğitiminin ardından Sulusaray, Bozkurt, Kemah, Aşkale, Yatağan ve Of ilçelerinde görev yapan Hayrettin Çiçek son olarak 2022 yılında açıklanan kararnameye göre Şahinbey Kaymakamı olarak görevlendirilmişti. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Hayrettin Çiçek bir dönem İngiltere Sussex Üniversitesinde İngilizce dilini ve İngiliz devlet yapısını araştırdı. Peki Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek kimdir, aslen nereli? İşte, detaylar…
Hayrettin Çiçek kimdir?
Hayrettin Çiçek, 10 Ağustos 2023 tarihinde açıklanan Resmi Gazete kararına göre Ardahan Valisi olarak atandı.
1984 yılında Elazığ'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Elazığ'da, Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. Kaymakam Hayrettin ÇİÇEK, Berna ÇİÇEK hanımefendi ile evli olup, iki çocuk babasıdır.
 
Mesleki Kariyeri:
 
2007 yılında açılan 95.Dönem Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavlarında başarılı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yaptı.
 
Yurtdışı eğitimini almak üzere bir yıl süreyle İngiltere Sussex Üniversitesinde İngilizce dilini ve İngiliz devlet yapısını araştırdı.
 
Tokat/Sulusaray,
Kastamonu/Bozkurt,
Erzincan/Kemah,
Erzurum/Aşkale,
02.03.2017 – 15.08.2020 Muğla/Yatağan
15.08.2020 - 11.08.2020 Trabzon/Of ilçelerinde görev yaptı.
 
İçişleri Bakanlığının 11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Kaymakamlığına atanan Hayrettin ÇİÇEK, Şahinbey Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum