İsrail devlet degil . Kudüs İsrailin başkenti hiç degil ...

İsraili devlet olarak tanımak birçok şeye ihanettir

İsrail devlet degil . Kudüs İsrailin başkenti hiç degil ...
08 Aralık 2017 - 17:56
İsraili devlet olarak tanımak birçok şeye ihanettir .
•Tarihe ihanettir .
•Vicdana ihanettir .
•Ümmete ihanettir .
Evet tarihe ihanettir çünkü Kudüste bir yahudi devleti kurulmayacak düsturuyla liderin uzun ugraşlar vermiştir . "Kanla alınmış topragı kanla müdafa etmiş bir milletiz tekrar kanla veririz ." demenin dik duruşu ihtişamıyla korumuşuz yüzyıldır . Bu bakımdandır ki tarihine ihanettir İsraili devlet olarak tanımak .
Evet vicdana ihanettir çünkü Ümmet son yüzyıl hep hancerlerin en keskinini hissediyor kalbinde . Vicdanlar sızlıyor bu sayede . Mahvoluyoruz bir bir . Bu bakımdan vicdana ihanettir .
Evet ümmete ihanettir çünkü bir tebaanın altında 600 sene yaşamış olan bir ibrahimi milletin arasına tek tek setler çektilmiş . derdimizle dertlenilinmez hale getirilmişiz . Yetmemiş düşman kesilmişiz . Evvela diledikleri gibi cografyamızı çizmişler ve bizi o cografyaya hapsetmişler . Bizim ümmet anlayışımızın gönül cografyası çok genişken;daraltmışlar alanlarımızı .
Evet kardeşlerim bir İsraili devlet olarak tanınmasıyla olmuş tüm bunlar . Oysa İsrail devlet mi . Kesinlikle degil . İsrail terör kabilesidir . İsrail İnternational Home diye isimlendirilmiştir Balfour Denklerasyonunda .
Kudüs İsrailin başkenti degil İsrail kendisi devlet degildir .
Yıllar önce bir soru sormuştum kendi kendime .
Peki ortadoguda petrol bitse İsrailin akıbeti ne olacak diye . Konu bu kadar basit aslında . Ortadogu da yeni düzen galiba İsrailsiz planlanıyor . Ve belki de bu sebeptir ki İsraili yok edecegiz .
İsraile tepkiler verirken Sinayı ve Afrini unutmayalım .
Sina yeni İsrail adayı iken Afrin küçük İsrailciktir . İsrailin başını küçükken ezmek lazım .
Ortadoguda çok İsrailcik yerler var . Hepsinin sırası hazır .
Yeter ki biz kendimizi,Tarihimize,Vicdanımıza ve Ümmete kendimizi affettirelim .
Hepsi istedigimiz gibi halolacaktır .
Allahın izni ile .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum